Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania2745555

co o tym sadzicie

Polecane posty

Gość ania2745555

Dzisiaj przyjechalam do mojego faceta i jechalam nie malo bo 3 godziny(dzíeli nas odleglosc) . Mialam podroz z przesiadka i powiedzialam mu ze bede o 18 ale bylam glodna i poszlam cos zjesc wiec pojechalam nastepnym 2 godz pozniej. Tel mi padal wiec go na jakis czas wylaczylam a ok 19 zadzwonilam do faceta i wyjasnilam sytuacje to on sie tylko na mnie wydarl i powiedzial zebym lepiea nie przyjezdzala..nawet sie nie ucieszyl ze juz niedlugo bede teraz go nie ma bo chyba specjalnie gdzies wyszedl i czekam sama w jego mieszkaniu:( tak obiektywnie to jak sie zachowal?

Gość ania2745555
Sorry za literowki ale pisze z telefonu.. On w ogole sie ostatnio czepie wszystkiego..nie wiem jak to dalej z nami bedzie:( niby mowi ze mu zalezy a robí takie akcje.. Poza tym jest chorobliwie zazdrosny np kaze mi puszczac sygnal z domowego tel na dowod ze jestem w domu. To jest normalne?

Gość ania2745555
On tez przyjezdza ale przykro mi sie zrobilo bo jade tyle km a on zamiast sie ucieszyc mi o godzine w ta czy w tamta afere robi.. Musialam cos zjesc i tyle..