Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aana1231

ciezko na sercu

Polecane posty

Gość aana1231

Witam. Mam taki problem a nie mam z kim pogadać. Czy jest ktoś w stanie mi pomóc?? A mianowicie chodzi o to, że kocham się w chłopaku, który nie może być mój :( Trwa to, żeby was nie skłamać 5 lat. Kiedyś jakieś 2 lata temu spotykaliśmy się, kochaliśmy się ale to trwało do czasu kiedy się dowiedziałam że jestem w ciąży. ( z jego bratem ciotecznym). Oczywiście wzięliśmy ślub...:/ Wiem, teraz będziecie mnie potępiać bo jakże to można z braćmi:/ a no uświadomię was, że można. A najgorsze jest to, że nikt o tym z bliskich nie mógł się dowiedzieć. Nie wiem co mam robić :/ Czy tak dalej mam męczyć się? Zupełnie nie umiem sobie z tym poradzić.

Gość gość
Aleś wymyśliła opowieść niesamowitą, kochasz faceta ale dupczyłaś się z dwoma, to dopiero miłość... podwójna :D Skąd wiedziałaś kto jest ojcem, durna historyjka :-)

Gość aana1231
najgorsze w tym wszystkim jest, że brat cioteczny mojego kuzyna, z którym nic nas nie łączyło prócz tego, że 2-3 razy spotkaliśmy się na seks, wie o całej sytuacji i szantażuje mnie, że powie mężowi, że go nie kocham, mąż na szczęście siedzi w anglii, dzięki czemu mam spokojną głowę i jak oddzam dziecko pod opiekę teściowej to mogę planować jak zdobyć chłopaka, którego kocham. myślę, generalnie żeby złapać go na dziecko, tyle, że on nie chce iść ze mną do łóżka, dobrze kombinuję?

Gość gość
gościu ! a z katalogu wiedziałam. jak masz pisać w ten sposób to lepiej zajmij się czymś pożyteczniejszym !!! żegnam.