Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podkowka

nie moge zapomniec

Polecane posty

Gość podkowka

witam poradzcie mi jak mam (i czy wogole) wybaczyc? przylapalam meza na zadawalaniu sie przy filmie P***o (ja spalam obok) kiedy sie obudzilam i zobaczylam jak sie zadawala wlasna reka doznalam szoku. nie moge o tym zapomniec ,stracilam zaufanie do meza nie umiem mu wybaczyc poradzcie mi (maz mowi ze jestem chora ze to nic takiego a ja mysle ze to jak zdrada czy ja przesadzam powiedzcie ? stracilam poczucie kobiecosci (-zadko) ale jezeli dochodzi do sexu to i tak mysle zemysli o innej.czy to normalna reakcja z mojej strony czy przesadzam i powinnam wybaczyc?ale jak?

Gość gość
zdecydowanie przesadzasz , to , że mąż sie masturbował po obejrzeniu filmu p***o to nic dziwnego. Może bardziej zastanów się czemu szuka takich podniet? Jak wygląda wasze zycie seksualne , czego brakuje w waszym związku? Może jego potrzeby w tym względzie są inne niż Twoje , musicie zacząć o tym rozmawiać

Gość podkowka
mowisz ze to nic takiego? dbam o siebie i jezeli dochodzi do zblizen to raczej z mojej inciatywy moj maz twierdzi ze mnie kocha .ale nawet jadac razem samochodem oglada sie za innymi kobietami.jezeli chodzi o mnie to zrobilabym wszystko w lozku dla niego i on o tym wie ze ja go bardzo kocham

Gość podkowka
pytalam go czy moze oczekuje czegos innego w sexsie -odpowiedzial z usmiechem -nie jest ok. dlatego nie potrafie mu wybaczyc

Gość gość
Filmy tego typu same w sobie są podniecajace i nic dziwnego , że po obejrzeniu ma ochote na sex. Myśle , że nie jest z tobą do końca szczery. Pytałaś go czemu je ogląda? Może zaproponuj , że następnym razem obejrzycie wspólnie , a po , kiedy będzie miał ochotę pomożesz mu rozładować napięcie

Gość podkowka
poradzcie mi cos czekam (na ogol jestesmy zgodni mamy wspolne Hobby ale brakuje mi cieplych slow (nie chodzi tylko o sex) przytuleni -a tego nie ma jak pierwsza nie (np)przytule -pocaluje na dobranoc -jestesmy 8 lat po slubie -do 3-lat calowal mnie na powitanie byly kwiaty -niby´nic sie nie zmienilo -ale kwiatow i pocalunkow jak na lekarstwo -poradzcie prosze

Gość gość
przesadzasz z tą zdradą taka ludzka natura. a robicie czasem jak na filmach ? jesli nie to już masz odpowiedź

Gość gość
Nie rób mu wyrzutów , bo to nie ma nic wspólnego ze zdradą. Rozmawiaj z nim na spokojnie , niech wyjaśni Ci czemu to robi . Powiedz mu o swoich odczuciach , że źle się z tym czujesz , że nie czujesz się dla niego atrakcyja , i przez to jest Ci przykro , ale bez wyrzutów czy pretensji

Gość ajatollah
Jedynym skutkiem rozmowy o uczuciach będzie pilnowanie się przez pana męża

Gość gość
Wygląda na to , że w Wasze małzeństwo wdarła się nuda , uczucia nie są już tak silne jak dawniej. Musicie to przedyskutować , znaleźć sposób , żeby znów te uczucia wróciły , żeby wróciła namiętność. Udany związek gdzie obydwoje czują się spełnieni wymaga pracy . Jesli nie przegadacie tego za parę lat będziecie tylko współlokatorami

Gość gość
Czy on wie , że nie jesteś szczęsliwa? że wielu rzeczy Ci brakuje ? , że takie kobiety kiedy nie czują miłości partnera , mogą poznać kogoś kto je doceni jako kobiety, okaże zainteresowanie i w ten sposób rodzą się zdrady?

Gość gość
Ile macie lat? jak długo jesteście małzeństwem? macie dzieci?

Gość gość
wygląda na to , że jego kocham nie jest już tak silne jak dawniej. To ostatni dzwonek żeby coś z tym zrobić. Musisz mu wytłumaczyć , że czas popracować nad związkiem i uczuciami , bo w przeciwnym razie będziecie oboje nieszczęsliwi i kiedyś może dojść do tego że bedziecie żyli obok siebie zamiast ze sobą

Gość podkowka
nie mamy wspolnych dzieci ja mam z pierwszego malzenstwa -sa juz dorosle -(nie mamy z dziecmi problemu) mamy po 48 lat -od 8 lat malzenstwem(ja bylam wdowa maz pierwszy zmarl) ale wieksze uczucie i dojrzale mam do obecnego meza niby jest ok. ale ja nie moge o tym zapomniec -przyznam ze( po sexie) zaluje ze sie z nim kochalam -czuje sie podle ponizona nie wiem czy nie skorzystac z porady psychologa moze by go wezwal i zrozumial by wtedy jak mnie zranil -sam do poradni nie pojdzie)

Gość gość
z jednej strony to niby nic zlego z drugiej ja swojemu zabraniam ogladac takie filmy jednak gdyby to juz sie zdarzylo nie traktowalabym tego jak zdrade

Gość gość
Nie myśl o tym w ten sposób , to naprawdę nie jest zdradą , ale jest to sygnał , że Twój mąż gdzieś zagubił się w swoich uczuciach do Ciebie. Jemu też pewnie nie jest łatwo , bo zdaje sobie sprawę , że w jakiś sposób Cię rani swoim chłodem i brakiem zainteresowania jako kobietą. A jeśli nie to musisz mu to uświadomic. Powiedz mu , że boisz się , że za jakiś czas te uczucia które były całkiem znikną i co wtedy? I nie dawaj sie zbyć jednym zdaniem , że wszystko jest Ok , bo nie jest Ok

Gość gość
dziekuje za rady a co mysliscie o wizycie (mojej) u psychologa?

Gość gość
Terapia małzeńska by się pewnie przydała , moze by mu psycholog uświadomił , że nie dba o uczucia a przez to traci wasze małżeństwo, pozbawia Cie bliskości i czułości tym , że nie wykazuje inicjatywy w tym wzgledzie a to już prosta droga do rozwodu lub do życia w nieudanym związku

Gość gość
"mamy po 48 lat -od 8 lat malzenstwem" chcesz brutalnej prawdy? miłość miłością młoda dupa na ekranie kontra prawie przekwitająca kobieta to co innego mąż NIE CHE Cię zdradzić z młodszą, nie szuka kochanki, jest mu dobrze tak, jak jest, bo w tym wieku liczy się już więcej spraw niż tylko rżnięcie a jednak... przynajmniej na ekranie sa te młode, które symbolizują przeszłe lata rada: nie zwracaj uwagi, nie przejmuj się, nie bierz tego do siebie najlepsze wyjście? zrobić mu w czasie oglądania dobrze serio, serio nie woerzysz? będzie wniebowzięty i baaaardzo wdzięczny właśnie Tobie! zyskasz nieporówbywalnie więcej niż tysiącem rozmów, tabunem psychologów i latami terapii skąd to wiem? jestem facetem w podobnym wieku

Gość gość
wyzej - chyba nie wiesz jak to dziala, tylko odpowiedzialni ludzie na poziomie moga sobie pozowlic na podobne 'wyczyny' bez pociagania konsekwencji dlaszych, dlatego w sprawach seksualnych gl. sprawdzaja sie podobne zabawy kiedy to kobieta jest gora, niech on jej robi dobrze jak ona oglada pukajacych sie pedalow , obstawiam ze predzej ona zadowloi sie tylko tym, nizli on zadowoli sie tamtym i nie zechce wiecej gorszych i dalej posunietych 'zabaw', skonczywszy na rznieciu malolaty na oczach zony ktora bije brawo , powiesz ze przesadzam? nie, sprawdzone i potwierdzone, im dalej w las tym wiecej drzew, to dziala w kazdej sferze zycia, tylko nieielu moze sobie na to pozwolic zeby wiazac sobie na szyi kamien i balansowac na framudze mostu, tylko niewielu

Gość gość
2:13 znowu jakisik "menszyzna" sprowadzil siebie do roli jaj, gratulejszyn :O

Gość gość
powyżej x2 znowu jakieś kobiety chcą radzić kobiecie co czuje facet :D:D:D:D zostańcie lesbijkami

Gość gość
wyzej - morda w kubel, jak kogos interesuja meskie jaja i doeczepiona do nich reszta prosze bardzo wybor nalezy do ciebie, ale nie propagujcie ze kazdy samiec = orangutan z buszu, bo taka narade nad usprawiedliwianiem 'natury' misia Andrzejka pedofilka moga prowadzic g****iciele dzieci w pierdlu i glaskac sie po tych oslawionych jajkach, im czesciej wmawiasz innym ze facet tak ma i trzeba to tolerowac i akceptowac tym bardziej spieprzesz mozg innym babom ze maja to tolerowac bo wszyscy tacy sa i nie maja co liczyc na cos lepszego tylko dawac doopy i gardla prymitywom, wypad matole do p***ola :) twoj poziom gestykulacji i dyskusji

Gość gość
kultura postu powyżej powala kolega ks.Gila?

Gość gość taki se
To może jako facet się wypowiem, moja kobieta zachorowała i nie ma ochoty na sex. W zasadzie zależy od hormonów jak jest lepiej to czasami mamy upojny tydzień a jak jest gorzej to kilka miesięcy bez sexu. Nie tak to sobie wyobrażałem, lubie sex , spontany ciekawe pozycje trudno mi w tej sytuacji więc sobie pomagam ona o tym nie wie. Gdyby nie to chodził bym rozdrażniony albo szukał okazji na skok w bok i tak łapię się czasem na myśli by gdzieś wbić do burdelu , wolę więc ręczny i nikogo nie ranić ..... a w życiu sobie poużywałem więc jakoś nie żal mi obecnej "suszy". No nic pozostaje czekać, może to jej choróbsko w końcu przejdzie. Nie uważam wiec masturbacji za coś złego dla faceta to jak kolejna potrzeba fizjologiczna można to trochę porównać z jazdą samochodem i z grą komputerową ...jazda prawdziwym daje zdecydowanie więcej frajdy ale gra komputerowa też ma swoje plusy np. możemy tam łamać przepisy bez mandatu i jak rozjedziemy przechodnia też afery nie ma:) Pozdrawiam

Gość gość
kolego wyżej... nareszcie jakiś normalny głos rozsądku myślę tak samo

Gość gość
masturbacja to cos innego, niz powiedzenie zonie "kleknij kochanie i obciagnij mi " a ja sobie poogladam mlode wypozycjonowane cizie w tv, rozrozniacie to? brak poszanowania i gonodnosci, jak kogos boli moj brak kultury to proponuje roszerzyc galy i spojrzec na hipokryzje goscia ktory te propozycje wystosowal tlumaczac ze tacy faceci sa i basta dziwne czemu niektorzy nie powiedza ze gej jest spoko bo taki jest i basta i to normalne bo to facet albo ze pedofil taki jest i to normalne bo w koncu jaja sa jaja i trzeba z nich zluzowac co trzeba w sposob jaki komu odpowiada nie? ta pani ma byc przedmiotem i zabawka bo jakis pan hipokryta wyzej jej wmowi ze tacy sa faceci i to jest norma, tak samo traktuje sie dzieci i kobiety w Afryce, jak zwierzatka sluzace zaspokajaniu potrzeb panow

Gość gość
trzyj dyndzla szmato

Gość gość
zona powinna Cie obcalowac od stop do glow ze w czasie choroby nie idziesz do burdelu zeby sobie ulzyc tylko wybierasz samoobsluge, po prostu - virituti militari wyobrazcie sobie ze kobiety co poniektore maja libido wieksze od swoich facetow ale rzadziej maja tego typu dylematy bo kulturka wmawia na sile ze facet moze, to duzej mierze kwestia spoleczna a nie tylko biologiczna, dlatego mozecie dalej sobie tlumaczyc i wmawiac co chcecie, bajeczki na dobranoc

Gość gość
oo jaka kulturka z kogos wyplynela, zabraklo argumentow ? moze tak dopiesc zwoje mozgowe bardziej niz tylko te jajeczka :D bo niedlugo powstanie ci li tylko jajecznica z nich