Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielce szczęśliwa

wiele lat starania o dziecko i wkońcu była upragniona ciąża trzmam kciuki za inn

Polecane posty

Gość Wielce szczęśliwa

Jesteśmy małżeństwem 12 lat..staramy się chyba już od ślubu że tak powiem :)))) Po 2 latach od slubu wybraliśmy się do lekarza okazało się ze jego plemniki są za słabe i leniwe brał zastrzyki,,,dalej nic...kolejne badania..czas mijał..życie się toczyło potem inseminacja i próbowaliśmy dosłownie wszystkiego.Kiedy nagle mąż zachrował na raka (wyczuł guzka na jądrze..)okazało się musi przyjmować chemie,.I PAMIĘTAM JAK dziś lekarz" proszę uważac żeby nie doszło do zapłodnienia..bo ryzyko było by dla dziecka"...Do tej pory nie wiem jak to się stało mąż zaczał przyjmować chemię ,uprawialiśmy sex..ja nawet niemiałam dni płodnych a nieskonczyl we mnie(W SUMIE ŚMIEJEMY SIĘ TERAZ Z TEGO bo widocznie za wolno wyszedł ze mnie :D). Obecnie zaczęłam ostatni etap ,rozpoczął się 9 miesiąc,z dzieckiem jest wszystko (oczywiście kupa badań dla bezpieczenstwa) dobrze,ze mna też :D

Gość gość
ojej to brzmi jak cudowna bajka, cieszę się razem z Tobą

Gość gość
Do nowego projektu telewizyjnego poświęconego leczeniu niepłodności szukamy par lub osób, które od dłuższego czasu bezskutecznie starają się o dziecko. Projekt, o którym pisze jest filmem/serialem dokumentalnym. Szukamy osób/par, które zgodziłyby się współpracować z nami. Chcielibyśmy w rzetelny i sumienny sposób pokazać ludziom w Polsce, z jakimi problemami na co dzień borykają się ludzie starający się o dziecko. Przy naszym projekcie współpracujemy z kliniką, która zajmuje się leczeniem niepłodności. Z naszej strony zobowiązujemy się do sfinansowania osobom, które zdecydują się na współprace z nami, wszystkich wizyt lekarskich, wszystkich potrzebnych badań oraz gdy zajdzie taka potrzeba również sfinansowania zabiegu inseminacji, in vitro lub nawet adopcji komórki rozrodczej lub zarodka. Jeżeli byliby Państwo zainteresowani proszę o kontakt na adres: projekt_ivf@o2.pl Wszystkie rozmowy, które przeprowadzamy są poufne i objęte tajemnicą dziennikarską i oczywiście do niczego Państwa nie zobowiązują