Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka fryzure wybrac

Polecane posty

Gość gość

Chce ściąć włosy. Teraz mam dość długie ale przeszkadzaja mi i wypadają co przy małym dziecku nie jest zbyt dobre bo wszędzie ich pełno a córka ciągnie do buzi. Nie mam jednak pomysłu jak ściąć żeby mi pasowały. Może coś podpowiecie? Włosy mam ciemny blond. Jestem wysoka(175) i szczupla(55kg) oczy mam dość duże i zielone, duże i pełne usta, twarz też jest dość szczupla i bardzo jasna karnacja.

Gość gość
Skrocic i nie kabinowac :)

Gość gość
Kombinowac* ps jeszcze spie:)

Gość gość
Ale jak kombinować,pora wstawac i przywitac nowy i piekny dzien,pełen wspaniałych mozliwosci

Gość gość
No właśnie nie chce ich tylko skrócić bo już raz tak ścielam. Chce bardzo krótko. Wtedy ścielam przed ramiona i wyglądalam okropnie.

Gość gość
po co obcinać ? spinaj włosy albo zaplataj np. w kłosa

Gość gość
Zaplatam w warkocz ale to bez sensu bo włosy i tak 'wychodzą' córka za nie łapie i zostaja jej w rękach. A jak zetne to może sie chociaż trochę wzmocnia..

Gość gość
Co do fryzury kożuchowskiej- fakt bardzo fajna z tym że jest jeden problem. Ja nie mam grzywki- mam ten 'przedzialek' na środku głowy i nie wiem czy sie da na mojej głowie to zrobić.

Gość gość
najlepiej nie skracać tak mocno. Będą Ci odrastały długo a przejściowa fryzura jest trudna do ogarnięcia. Może pomyśl o fryzurze na ładnego kształtnego boba. Mało przy tym roboty a włosy dobrze ostrzyżone wyglądają dobrze długi czas. Ewentualnie łatwiej później przeczekać jak odrastają, można podpiąć, zebrać gumką, założyć opaskę itp

Gość gość
Bob mi sie nie podoba. Wg mnie do wygląda jak garnek nalozony na głowę.;/ Wiem jak to jest ogarniac te odrastajace włosy bo byłam raz scieta bardzo krótko- na jeza. Ale nie zależy mi na tym tak bardzo bo każde włosy da sie jakoś ogarnąć. Po za tym jak nie uda sie ich wzmocnić i dalej będą wypadac to zostanę przy krótkich... Zresztą ja wolę krótkie bo jest wygodniej. Teraz zapuscilam bo chłop mi sie uparł że chce żebym miala długie.;D jednak teraz gdy zaczęły tak wypadac on przestał rozpaczac że ja znow chce ściąć.