Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy chodzcie dzisiaj do Lidla

Polecane posty

Gość gość
a jak myslicie, jutro bedzie nowa dostawa tych ubran z aktualnej promocji? Czy tylko dzisiaj byla?

Gość gość
a ten komplet czapka szalik rekawiczki kupila ktoras?

Gość gość
widzialam te rzeczy w necie i niektore rzeczywiscie fajne, ale wiekszosc jest taka sobie i nie ma sie w sumie o co zabijac. buty wygladaja na dosyc sztuczne, a niektore z was pisaly tu, ze je kupily w ubieglym roku dzieciom, stad moje pytanie: nie pocily sie waszym dzeciom w tych butach stopy???

Gość gość
nie wiem, jak z butkami, ale rajtuzki i skarpetki mają rzeczywiście ciasne. Pamiętam też, że raz kupiłam córce body lupilu..przepiękne i ogromnie się z niego cieszyłam....dopóki nie musiałam rozcinać nożyczkami, bo jak ubrałam, nie mogłam zdjąć. I mi przeszła ochota na lupilu. wolę Miluszkowo.

Gość gość
ja nigdy nie kupiłam ubran w Lidlu ale dzis kupiłam buty córce, dlatego,ze w zeszłym przypadkiem kupiłam sobie sniegowce bo były przecenione i pomyslałam sobie, ze za ta cene warto je wypróbowac i jestem z nich bardzo zadowolona, w najwiekszym mrozie i sniegu mogłam sobie spacerowac z psem godzinami a nogi suche, ciepłe, niespocone :) dlatego dzis pojechałam i kupiłam zimowe buty córce. Gdzies czytałam ze w Niemczech ludzie tez je tak wykupuja bo sa świetnej jakosci

Gość a ja lubie
Lidla. Ale czapki sa do bani sztuczne i zsuwaja sie z glowy. Dla mnie super jest bieluzna i kupilam dzis kilka zestawow no i te bluzeczki z dlugim rekawem tez super i cena smieszna. Spodnie niebieskie z potworem wystrzalowe ale akurat rozmiaru nie bylo noooo :-( w kauflandzie sa takie grubsze getry dla dziewczynek po niecale 8 zl. Takie imitujace jeans.

Gość gość
nie wiem co za łajzy wyśmiewaja ze ktos cos kupi ubrania czy buty w Lidlu, moja córka ma 90% ciuchów ze Smyka i H&M a te buty kupiłam w Lidlu bo sa fajne i kropka, a te co sie wysmiewaja chyba nie stac nawet na Lidla bo nie kumam takiego debilnego zachowania