Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wystawa psów

Polecane posty

Gość gość

czy na wystawę psów można wejść z psem, który nie będzie wystawiany? oczywiście wzielabym książeczkę zdrowia, ma szczepienia itd.

Gość gość
Nie, nie możesz. Na wystawach psów mogą przebywać tylko psy zgłoszone na daną wystawę. Jak to sobie wyobrażasz? Przyszedłby każdy widz ze swoim pieskiem? Z suką w rui? Wiesz co by się działo. Myśl, myślenie nie boli. Serio.

Gość gość
suki w rui niektórzy nawet wystawiają, to ich myślenie chyba boli. byłam świadkiem, ze kobieta chciała wejść z psem na wystawę, przy wejściu spytali tylko czy ma książeczkę. mi też wydawało się to dziwne, ale chciałam jeszcze spytać. wyobraź sobie ze myślenie mnie boli.

Gość gość
wszystko zalezy od organizatora wystawy,od osob przy wejsciu itp ale jezeli bedziesz miala ksiazeczke,kaganiec,smycz i 'na oko' ocenia ze z pieskiem jest oki to mysle ze powinni wpuscic:)

Gość gość
10. W wystawach uczestniczyć mogą tylko psy zdrowe, posiadające zaświadczenia zgodne z wymogami weterynaryjnymi. Psy chore, kalekie, z atrofią jąder oraz suki w okresie laktacji nie mogą uczestniczyć w wystawach. X Przeczytaj regulamin wystaw psów najpierw i nie pieprz głupot.

Gość gość
autorka tematu nie pisze ze chce pieska wystawic ale ze chce z nim wejsc a to jest roznica prawda? moze chce komus potowarzyszyc ew poogladac inne psy itp wiec nie rzucaj sie tu tak!

Gość gość
dokładnie, mój pies był wystawiany, ale na ta akurat wystawę nie zdążyłam go zgłosić. mimo to, chce tam jechać i pytałam tylko czy mogę zabrać psa.

Gość gość
Mi marzy si wyjazd na wystawę psów tylko kiedy jest jakaś?