Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spóźniający się okres

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam małe pytanie, nie mam teraz czasu, żeby iść do lekarza, więc postanowiłam zapytać wpierw Was. 26 sierpnie zaczęłam brać antykopy po krótkiej przerwie. w po tygodniu wystąpiło u mnie zapalenie pęcherza, więc lekarz powiedział, żebym przestała je brać, następnie przy wystąpieniu krwawienia, mogę zacząć 'kurację' od początku. Krwawienie wystąpiło po jakiś 7-8 dniach, zaczęłam znów je brać, ale znów pęcherz zaczął płatać mi figle i lekarz ponownie kazał mi zaprzestać je brać. Tak też zrobiłam. Wydawało mi się to dziwne i niezbyt mądre. Dodam, że od odstawienia tabletek minęło ok. 3 tygodni, a okresu ni widu ni słychu. Współżyłam z facetem z zabezpieczeniem, bez ale nigdy nie kończył we mnie, tzw. 'głupia metoda antykoncepcji' ale to nie ze względu zapobiegania ciąży, tylko bardziej osobiście. Szczerze chciałabym już dzidziusia, ale niestety mój facet nie jest jeszcze na to gotowy. Wiem, że może to być ciąża, ale chciałabym zapytać czy mogły rozregulować mi się hormony i czy powinnam iść z tym do lekarza ?

Gość gość
Na pewno nie do tego, do którego chodziłaś wczesniej. Ja bym spokojnie czekała na okres. Podejrzewam, że poprzedni nie wystąpił, bo nie miało się co złuszczyć - endometrium nie zdążyło narosnąć.

Gość gość
Antykopy? Owszem mogłaś sobie namieszać w organizmie przez takie dziwne branie.

Gość gość
tak, już podjęłam decyzję o zmianie ginekologa i zamierzam poszukać lepszego. dzisiaj wystąpił u mnie ból jajników, więc jeszcze z tydzień poczekam, jeżeli nic się nie zmieni, zgłoszę się do specjalisty :)

Gość gość
ja tez czekam ;] ostatnia miesiaczke mialam 4 wrzesnia seks do konca bez zabezpieczenia uprawialam 14, 15, 17,18, ale nie wiem czy cos wyjdzie;/ jak narazie nie mam miesiaczki ale to spoznia sie dopiero 2 dni;/ ale mam bole w podbrzuszu i przy jajnikach wiec wiem ze dostane;/ Odpowiedz na ten temat »

Gość gość
no u mnie dzisiaj też te bóle występują ... chociaż nie powiem, cieszyłabym się gdyby nie były to bóle menstruacyjne :)

Gość gość
o to chodzi ze ja wlasnie tez;] a ile ci sie spoznia, ja juz probuje ktorys cykl i nic;/