Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amyanchor

Ile schudnę trenujac 6 dni w tygodniu i spalacz

Polecane posty

Gość amyanchor

Waze 71 kg , mam 164 cm wzrostu , jestem ponad 20stke. chodzę 6 razy w tygodniu na silownie , aeroby po 45-70 minut . Dodatkowo uzywam popularnego spalacza O.TSE 3tabletki i jem głównie ryż z kurczakiem ( rozkladam pol torebki ryzu i pol piersi z kurczaka z warzywami na caly dzien ) po treningu dużo białka Ile schudnę w miesiąc ?

Gość Olcia Dubicka
To ile schudniesz zależy indywidualnie od Twojego organizmu i nikt nie jest w stanie Ci tego powiedzieć bo każdy jest inny :) Mi pani której opiekuję się dziećmi chwaliła sobie tabletki odchudzające Forever Slim, nabyłam od niej pierwsze opakowanie w podarunku a też można je dostać na allegro. Jako że najskuteczniej jest przyjmować je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 opakowania w mniejszej cenie. Oprócz tego zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I już po miesiącu pozbyłam się 9 pierwszych kilogramów ;) A z ruchu to tyle co wyprawy z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Przed tym byłam tylko na odpowiedniej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak dowiedziałam się że tabletki były przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich pewność a to jest istotne i nie każdy podobny preparat przeszedł takie badania co umieszcza ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. A w tych tylko naturalne składniki co zarazem nasila bezpieczeństwo

Gość gość
wylicz sobie zapotrzebowanie energetyczne(kcal) dla tej wagi ktora chcesz osiagnac i trenuj. tylko potem nie wracaj do poprzedniego trybu zycia bo waga wroci

Gość Roza668
Możesz sporo zrzucić. ja tez jestem w trakcie pozbywania się nadwagi i mój cel to 51 kilogramów. Na razie zrzuciłam 6 kilo, a jeszcze brakuje mi 9 kilogramów, które muszę zgubić. Dlatego wesprę się kapsułkami na odchudzanie www.skracaj.com/70ff.html , bo może tym sposobem będzie mi łatwiej.