Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie kupujecie jedzenie i jakiej jakosci

Polecane posty

Gość gość

w ktorych znanych siciach, a moze w osiedlowkach czy warzywa np na bazarze? wolicie dolozyc i kupic cos znanej firmy czy tansze podrobki sieciowe?

Gość gość
nie łaże ciagle po sklepach i nie kupuje ton ciuchów ale na jedzeniu nie oszczedzam, wole nawet kupic mniej ale lepszej jakosci.

Gość gość
dziecku-mięso kupuje w dość dużym sklepie, ale wiem że tam mają zawsze świeże. Warzywa-z działki lub kauflanda dla nas-wszystko w kauflandzie/biedronce bo są blisko, czasem tesco, ale mam dalej i jestem raz na tydzień a czasem raz w miesiącu, bo tam często ubranka kupuje i w sumie głównie po to jeżdże

Gość gość
no wlasnie ja tez i zawsze mam wyrzuty sumienia ze moze moglam wziac cos tanszego itp ale z drugiej strony co z tego zycia jak sie bedzie jeszcze byle co jesc

Gość gość2
różnie, kupuje to co mi smakuje, niektóre produkty droższe i znanych firm a niektóre tańsze pod marką sklepu sieciowego

Gość gość
ja jedzenie wole kupic drozsze i nie mam przy tym wyrzutow, wyrzuty to mam jak za duzo za buty dam, ale za jedzenie nie, wole zjesc lepszej jakosci niz jakis syf.

Gość gość
ja tez, sa niektore "wyroby sieciowe" naprawde fajne, ale duzo to scierwo dlatego lubie sprawdzone marki mimo tego ze sa drozsze, to samo z chemia proszkami plynami itp