Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plyn SREBRO KOLOIDOWE

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie po czym moge rozpoznac prawdziwe srebro koloidowe . Dala mi znajoma ktorej siostra ma apteke w ciemnej litrowej butelce z naklejona oryginalna kartka z napisem Silver coloide 100 ppm chyba i zauwazylam ze pod ta naklejka jest jeszcze jedna na ktorej pisze woda oczyszczona. I niewiem co mam teraz myslec. Czy ona mnie zrobila w ciula czy co? Czy jest taka mozliwosc ze w takowej butelce znajduje sie prawdziwe srebro? W necie czytalam ze ma byc bezwonne, i bezsmakowe i takie jest ale teraz mysle o tym czy w srodku jest ten plyn z srebrem czy woda ? Jak to sprawdzic? Dodam ze nic za to nieplacilam. Dala za darmo mi .bo polecala na pryszcze. Uzywam od trzech dni i mam wiecej pryszczy.

Gość gość
No ale to mozna tlumaczyc tez tak ze skora sie oczyszcza z zalogow ktore siedza w niej i dlatego wychodzi wiecej jak po masciach roznych. I dlatego niewiem co myslec. Duzo mnie nie wysypalo tylko mam na mysli pare pryszczy takich podskornych gul ktore bolą

Gość gość
bezpieczniej będzie jak się udasz do apteki i kupisz. Tak z innej strony,to to na pryszcze? Mój chrześniak pił to po bo bardzo długo i ciężko przechodził anginę.