Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Letnie przygody ertyczne

Polecane posty

Gość gość

Lato już za nami ,więc czas powspominać swoje przygody.

Gość gość
ej. Mam 17 lat i moja przygoda była na dysce, poszłam z koleżankami. Byłam w leginsach, tunice z dekoltem, bielizna. Bawilysmy się świetnie. Tańce, alkohol. Poznalysmy tam kilku chłopaków. Bawilam się z jednym, wyszliśmy na dwór, calowalismy się, po chwili wyszła koleżanka z jego kolega. Palilismy papierosy. On mnie się spytał czy pójdziemy się przejść. powiedziałam że tak i koleżanka wyskoczyła że pójdą z nami. Widać było że jemu (Bartkowi) nie było to po nosie. Poszliśmy do parku, usiedlismy na ławce, chłopaki mieli jeszcze piwa. Piliśmy. Koleżanka wpadła na pomysł by zrobić konkurs na calowanie, kto dłużej. Było ciemno. Siedziała bokiem swojemu na kolanach, ja usiadlam na swoim okrakiem. Trzymał mnie za biodra. Zaczęliśmy się całować namiętnie. obejmowalam swojego. On glaskal mnie po plecach. Łapał za tyłek. Widział że nie reaguje to pozwalał sobie na więcej. Po chwili lekko podciagnol mi tunike do góry i wsunol rękę pod bluzkę, druga dalej trzymał na moim tylku. Zaczol mnie głaskać po brzuchu, po chwili łapał mnie za piersi przez stanik. Masowal mi je i ściskał. Calowalam się z nim dalej bez przerwy, on wsunol druga rękę pod moja bluzkę, obiema rękami mnie obmacywal, po chwili dał mi stanik nad piersi, masowal mi je bez przerwy. Przestalam się całować z nim, popatrzylam na koleżankę, widziałam że jej też wsunol rękę pod bluzkę. Bartek powiedział mi na ucho bym powiedziała koleżance by poszła sobie. Ja zaczęłam dalej go całować, on jedną ręką zaczol zchodzic w dol, powoli zaczol mi ją wsowac pod leginsy, chwilę się szarpał po czym wsunol mi ją za stringi. Zaczol przesowac palcami po mojej myszce. Byłam już mocno napalona. On już nie czekał na mnie. Powiedział do mnie że idzie do nocnego niedaleko stąd i czy pójdę z nim. Ją że tak. Zanim koleżanka się odezwała powiedziałam jej że zaraz wracamy i żeby tu czekali. Idę z nim za rękę. Tylko odeszlismy kawałek za róg, on odrazu oparł mnie o murek, zaczol mnie całować, łapać za pośladki, złapał za tunike i podciagnol mi ją nad piersi razem że stanikiem. Zaczol mi masowac pieris i całować mi je. W trakcie pieszczenia mi piersi wsunol na chwilę rękę w moje stringi, chwilę pomasowal mi myszkę po czym zsunol mi leginsy razem że stringami na kostki. Rozpiol spodnie i wyciagnol go. Przytuli się mocno do mnie. Calowaol namiętnie. Czułam jego penisa między nogami. Był już sztywny. Pocieral się o moja myszkę. Spytał czy chce to zrobić. Ja że tak. Złapał mniie za tyłek, unioslam lekko nogę do góry. Zaczol go powoli wsowac we mnie. Po chwili wszedł cały. Zaczęłam stekac. On również. Bardzo powoli go we mnie wsowal i wysowal. Było mi bardzo dobrze. tylko ta pozycja była dla nas trochę nie wygodna, on był wyższy odemnie i musiał zgiac nogi aby we mnie wejść. Powiedział że nogi go bolą i wyszedł że mnie. Powiedział bym się odwróciła. Odwrocilam się i lekko wypielam, on odrazu szybko wszwdl we mnie. Zaczol mnie szybko kochać. Myślałam że odplyne. Z każdym ruchem głośniej stekalam, aż moje ciało przeszedł orgazm. On nie przestawał mnie brać. Poczułam że pulsuje we mnie. Było nam bosko. Po chwili wysunol się że mnie. Czułam jak sperma wypływa mi po udach. Niestety nie miałam chusteczki, ile mogłam wytarlam ręką, po czym ubralam się i ręce umylam w jeziorze. pytałam go dlaczego doszedł we mnie. On że nie mówiłam że nie może. Naszczescie miałam dni nieplodne. Wróciliśmy do koleżanki i siedzieliśmy jeszcze z nimi. Potem się chwaliła że jak poszliśmy do robiła to z nim na ławce. Hihi

Gość ggggwwwwgość
bardzo nie odpowiedmio sie zachowalas moglas nie zgodzic sie na to widze ze jestes dziwczyna lubiaca sie zabawic byc dobrze wydymana przez nieznajomego ja nie raz mialam moznosc yak sie zabqwic ale odmuwilam kiedy on pragnol mnie rozebrac do naga uprawic ze mna seks wspolnie zkolegami byli zaskoczeni mola odmowa