Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbliza sie zima a ja nie mam butow i kurtki

Polecane posty

Gość gość
tak tylko 500 euro:-)juz az tak rozrzutna to nie jestem :p a wy idzcie plakac w poduszke i zalcie sie, ze nie macie na kurtke na zime:-Omasakra jakas:-Oco wy cale zycie robicie???dopami w chacie siedzicie czy co?A nie dor*****a nie jestem.Na r*****ie kandydatow nie brakuje a z dziadami zadawac sie nie bede i nie musze.

Gość gość
Ciekawe co bezdzietna robi na forum ciążą poród... wymyśl sobie lepsza historyjke panienko :classic_cool:

Gość gość
a ciekawe co temat o butach i kurtkach na zime robi na przedziale o macierzynstwie:-Otemat byl na stronie glownej wiec weszlam i tyle. Ale juz uciekam stad lepiej:-Obye🖐️

Gość gość
Idz lecz swoje kompleksy wymyślając zapierające dech w piersi historyjki hahahahah ;D

Gość mam kurtke slicznaaaa
(3601910968) zajrzyjcie na ta aukcje na allegro

Gość gość
tak jasne jasne kompelksy:-O kretynko ja juz 10 lat temu kupowalam kurtki i plaszcze n.p firmy CINQUE. idz sprawdz ile kosztuja. tylko dlatego bo ktos ma pieniadze to juz od razu wmysla:-O co zal doope sciska?jak wyszlas za maz za nieudacznika to ubieraj sie jak wiesniara w szmaty z lumpeksu:-O wspolczuje:-O

Gość gość
Masakra,kurtka za 160 zł,ciułanie na wszystko to nie życie tylko wegetacja

Gość gość
nie chodzi o to ze nie mam. ale jak pomysle ze mam tyle kasy wydac to mi szkoda. jak jest 3 osob w domu to sporo kasy trzeba miec by wszysrkich ubrac. corce to co sezon trzeba kupowac bo rosnie.

Gość gość
non stop trzeba cos kupowac. w tym tyg. kupilam rajstopy dla corki i podkoszuli 100zł poszlo. a to musi miec.

Gość ertteeee
w lumpie można znaleźć perełki w tamtym miesiącu znalazłam jesienny płaszcz z vero mody za grosze, a płaszcz miał jeszcze metkę. Trzeba umieć szukać i jak nie znajdziemy czegoś co dech zapiera to raczej powinnyśmy zrezygnować z zakupów:) Ja nigdy nie szukam konkretnej rzeczy, kupuję tylko to co mi w czy wpadnie:)

Gość gość
idz do lumpexu, kupilam Z***BI*TY plaszczyk (wyglada jak nowy) za cale 9.50zł!!!!

Gość gość
ja co tydziern jestem w moim ulubionym lumpie. byl super habrowy plaszczyk hm jesienny rozmair dobry ale ja jestem wysoka i nie za dobrze w nim wygladalam bo byl za krotki. a bym juz miala na wiosne. a na zime nic nie moge narazie znalesc.

Gość gość
04.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość Kretynke to widzisz każdego dnia w lustrze :D żałosna zmanierowana biedaczka wymyslajaca żałosne historyjki na forum by poczuc się lepiej. Osoba na poziomie nie wypisuje takich bredni, bo nie musi nic nikomu udowadniać.

Gość ertteeee
ja wchodzę do lumpów tylko jak mam dobry humor:) Chodzę czasem raz w miesiącu czasem 2 razy w tyg. Ale płaszcz za 600zł też potrafię sobie kupić jeśli mnie oczaruje:P

Gość gość
tak oczywiscie, jestem zmanierowana biedaczka bo stac mnie na porzadne ubrania i sobie nie zaluje:Da o poziomie to ty sobie do konca swojego marnego zycia pomarzyc mozesz skoro na kurtke na zime nie masz albo mezus musi tobie pieniazki wyliczac:-Ozal.pl

Gość gość
ktoś tu wcześniej napisał,ze jak można wydac 160zl na NOWA kurtke,raaaaaaany to nie jest wcale drogo jak na zimowa kurtke, to w takim razie w czym wy chodzicie? w szmatach ? nawet używane z lumpeksu nie kosztują 50zl

Gość gość
dzis mialam troszke czasu i pochodzxilam po lumpach udalo mi sie kupic sliczna kurtke. za 30zł. fioletowa.

Gość gość
Znasz sklep Pepco? Ja będąc w 6 m-cu ciąży kupiłam tam właśnie fajną zimową kurtkę/taki krótki płaszczyk za 49 zł.!! Co dziwne widziałam tak samo wyglądająca kurtkę za 199 zł :) Jest to zakup na okres ciąży i nie chciałam się wykosztować. Co do butów, no lepiej troszke wiecej wydać.

Gość gość
znam pepco. nawet ogladalam i przymierzalam kurtki ale nie podobaja mi sie.

Gość gość
Chyba faktycznie jest kryzys w kraju, lecz chyba bardziej umysłowy, skoro ktoś wkręca, że za kilkadziesiąt plnów można sobie kupić coś porządnego i trwałego na zimę. Teraz rozumiem te zawistne spojrzenia co to poniektórych osobniczek kiedy to pojawiałam się w przedszkolu, a teraz w szkole. Na zimę tylko naturalne futra, bądź kożuszki.

Gość az az az
Ja kupiłam już kurtkę na zimę w reserved za 250 zl czarną, trochę szkoda mi było az tyle kasy ale strasznie mi sie podobala :) do tego na urodziny w sumie dostalam buty z centro botki ale mysle ze na zime tez mi posluza 150 zl :) jak wyjdą śniegowce w biedronce za 30 zl to jeszcze sobie takie łapcie kupie na zimę tak do latania do sklepu czy do szkoły . Ostatnio ładne kurtki widziałam w tesco za 120 zl wiec nie ma tragedii :)

Gość gość
a w sobote maja byc sniegowce w lidlu po 75zł. co myslicie o nich?

Gość gość
Kurtka z Tesco czy z jakiegoś Pepco?? Co to kurna jest? Przecież w tym nawet Chinole by nie chciały chodzić, to wstyd i porażka jakaś. Buty pewnie tez plastikowe kupujecie, a potem zdziwione, że śmierdzą stopy i grzyby rosną.

Gość gość
mi jest szkoda na buty kasy. tzn. drogie buty. ja bardzo duzo chodze a po za tym bardzo szybko niszcza mi sie buty.

Gość gość
Z byle jakim butami tak się dzieje, trzeba kupować porządne.

Gość gość
nawet jak mam porzadne buty. bardzo szybko sie niszcza. a po za tym porzadne buty to minimum 300zł. a na sezon trzeba miec przynajmniej ze 3-4 pary. to daje 1200zł i przez kilka lat chodzic w tych samych. wole kupic kilka par tanszych .i miec na zmiane

Gość wifigdańsk
ale czemu taki temat na macierzynskim? rozumiem zaeby dotyczył dzieci.i nie rozumiem tego-masz meza i nie masz na kurtkę? albo ci zal? zauwazyłam,ze te panie ktore mają meza-zazwyczaj nie mają pieniedzy. i odwrotnie-ciekawe dlaczego.oczywiscie-to ogól,nie wszyscy tacy sa. jak ci zal albo nie stac to mozesz isc do lumpa.u nas czesto sa wyporzedaze-pon po 5,wtorek 4 zł itd...wszystko-kazda sztuka,buty i kurtki tez. czsami naprawde mozna trafic perełki.u nas panie sa juz tak obkupione ze nawet nieraz sa naprawde fajne kurtki pumy itp a wiszą.juz nikt nie bierze. a jak mozna trafic perełki? trzeba isc na otwarcie w dniu dostawy.u nas otwierają o 9,jak spoznisz się 5 min to juz same szmaty zostają.

Gość gość K
Widocznie nie miałaś na prawdę porządnych butów, tylko byle co za wygórowaną cenę. Ja użytkuję buty latami i nic się z nimi nie dzieje złego.

Gość gość
nie napisalam ze nie mam na kurtke. tylko jesli trafi sie fajna kurtka za pare zł i do tego ladna i z porzadnego materialu po co wydawac kase. szkoda mi jest. za to wole odlozyc i cos do domu kupic.