Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOJA MATKA ZABRANIA MI KONTAKTU Z RODZINĄ CO ROBIĆ POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkie czytelniczki,na początek przepraszam za literówki,ale piszę z telefonu. Mam 20 lat, mieszkam z mamą i starszym bratem. Studiuję. Z mama ci ągle się kłóce, w ogóle nie mam z nią dobrego kontaktu. Faworyzuje brata. Mama nie utrzymuje kontaktu niemal z nikim z rodziny, i ma pretensje do mnie,kiedy ja taki kontakt utrzymuje. Ma ona dwóch braci, zero kontaku z nimi (chyba z jej winy). Babcia i dziadek bardzo to przeżywają,jest im smutno,ze rodzina nie jest w komplecie. Wczoraj zadzwonił do mnie wujek, który jest moim chrzestnym. Niedługo mam urodziny i wujek pytał co mi kupić. Oboje bracia mamy są w porządku.Powiedziałam mamie, że wujek dzwonił a ona wpadła w szał. Najpierw na mnie krzyczała,teraz się nie odzywa:( Już nie wiem co robić. Dodam, ze mama z jednym bratem pokłóciła się kilka lat temu BO NIE LUBI JEGO ŻONY, z drugim 2 lata temu w święta...Ojciec odszedł, z nim też nie utrzymuje kontaktu ,ani z żadną rodziną taty. Nie wiem co robić.Jestem dobrą córka.NIe pale nie pije nie sprawiam kłopotów,a ona mnie nie znosi:(

Gość gość
Olej to. Utrzymuj kontakty z rodziną. Ona niech sobie zostanie sama. Najwidoczniej tego chce.

Gość gość
Typowa toksyczna osoba. Uciekaj od niej czym prędzej, zanim staniesz się taka sama. Niech zgadnę-nawet nie masz chłopaka! Takie matki są szkodą dla dziecka!

Gość gość
Ciężko powiedzieć.Może poprostu wyprowadź się,żyj swoim życiem.Musisz uwolnić się od matki jak najszybciej,bo inaczej będzie co raz gorzej.Szczrze?To ja sobie takie matki nie wyobrażam.Mama powinna cie uczyć szacunku do wujków,rodziny,starszych a nie buntować na nich.

Gość wredota8
A może mamunia chce zostać sama z braciszkiem :D:D:D:D:D:D

Gość aLLEgraaa
Ch*j jej w d**e! Normalnie jedź odwiedzić wujka, babcię, czy kogo tam masz ochotę! jak matka może tak się zachowywać. To że jej się nie układa,to nie znaczy,ze kazdemu musi.

Gość gość
Twoja sprawa z kim sie zadajesz, olej jej zdanie niech sobie nadal sama siedzi. A jak taka dla Ciebie jest nie w porządku to przypomnij jej,że niedługo będzie stara i jak nadal będzie tak robić to sama będzie sobie pomagać

Gość aLLEgraaa
Jak wyżej! Zostanie sama to może przejrzy na oczy. A jaka jest w stosunku do brata?

Gość gość
Najlepiej bądź neutralna, matka to w końcu matka.