Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkujaca npr

do znajacych sie na npr

Polecane posty

Gość poczatkujaca npr

do 12 dc najwyzsza temperature mialam 36.31, w 12 dc podniosla sie do 36.41 i utrzymywala sie na tym poziomie przez 3 dni ( czyli 12, 13, 14 dc) nastepnie spadała do 36,25 i byla tak przez kolejne 3 dni ( czyli 15,16,17 dc), a dzisiaj (czyli 18 dc) podniosla sie znowu na 36.40. Czy po tych 3 dniach z wyzsza temperatura zaczely sie dni nieplodne? Sluz plodny ( jak białko jajka) byl w dniach 14,15,16 dc, nastepnie zaczal stawac sie bardziej nieplodny 17 i 18 dc. Czy ktos mi pomoze? Zaczely sie juz dni nieplodne? dodam, ze cykle przez ostatni rok mialam regularne, zawsze 28 dni.

Gość gość
Raczej tak, ale dla bezpieczeństwa wstrzymaj się z seksem ( jeśli stosujesz jako antykoncepcję), zeby zobaczyć co dalej z temp. Równie dobrze coś mogło ją zaburzyć? Szyjkę też badasz?

Gość poczatkujaca npr
nie badam szyjki, dopiero pojde do lekarza to mi wytlumaczy jak to sie robi;) wlasnie teraz nic jej nie moglo zaburzyc nawet piwa nie pilam w tym cyklu, zero stresu czy niewyspania sie. I tak, zaczelam stosowac npr jako antykoncepcje. Wstrzymam sie do 20 dc i zobacze co sie bedzie dzialo.

Gość poczatkujaca npr
nie badam szyjki, dopiero pojde do lekarza to mi wytlumaczy jak to sie robi;) wlasnie teraz nic jej nie moglo zaburzyc nawet piwa nie pilam w tym cyklu, zero stresu czy niewyspania sie. I tak, zaczelam stosowac npr jako antykoncepcje. Wstrzymam sie do 20 dc i zobacze co sie bedzie dzialo.