Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Malo snu kawa

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegos czasu chodze spac miedzy 3 a 5 nad ranem. Pozniej kawa, troche jedzenia i tak w kolko. Jakie skutki uboczne moga z tego wynikac? Zaraz napiszecie 'idz do lekarza'. Bylam kilka razy. Jedna przepisala mi leki przez ktore serce mogloby mi wysiasc. Druga ciagle mowi ze to nerwy i jakis syrop ziolowy przepisala. Ale jakie nerwy skoro nie mam sie tak naprawde czym przejmowac. Czy rozpuszczalna kawa 3-4 w ciagu dnia moze mi jakos zaszkodzic?

Gość gość
kawa w takiej ilości raczej nie zaszkodzi, ale brak snu - bardzo. Po pierwsze drastycznie obniża odp***ość, po drugie bardzo osłabia serce.

Gość gość
Moze glupie pytanie... Gorsza jest kawa rozpuszczalna czy zwykla parzona ?? Nie zmusze sie do snu niestety

Gość gość
pij ale nie mocną, bo czy mocna czy słaba działa tak samo.. zdrowsza parzona, im mniej mleka tym lepiej. łykaj magnez i będzie ok. jedyne co się stanie - skóra będzie Ci się dużo szybciej starzeć od braku snu, więc nie jedź tak długo.

Gość gość
pije z odrobina mleka.czarnej nie wypije. nienawidze tabletek.cos okropnego

Gość gość
to nie łykaj, starzej się i choruj:) powodzenia:)

Gość gość
Kiedyś piłam masowo kawę rozpuszczalną i uważam, że to zależy od każdego z nas osobno. Wiem, że odkąd mój facet kupił po namowie znajomych ekspres saeco, po kawę sięgam co najwyżej 2x w ciągu dnia, rano i po powrocie z pracy, bo żadna inna kawa nie dorówna w smaku kawie świeżo mielonej. Niestety dopiero teraz mogłam się o tym przekonać, bo kiedyś pijałam wyłącznie w kawiarniach w centrum miasta.