Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapiekana makaronowa z koncentratem Co dalej Kto pomoże

Polecane posty

Gość gość

Poddusiłam na patelni cebulę, czosnek, cukinię, marchewkę i paprykę, na drigiej patelni mięso mielone plus 2 łyzeczki koncentrau i szklanka wody. wszystko pachnie ładnie i fajnie, ale jak to zagęścić?Co tu dodać, żeby wyszedł pyszny sos, nie taki wodnisty?? Kto poratuje?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Dodaj resztę koncentratu ze słoika

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
No, ale wtedy wyjdzie za kwaśne.Smak wyszedł pyszny,ale taka woda delikatna, nie wiem, może smietana sie nada?Daje się śmietanę do takich sosów ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
te sosy mają być do tej zapiekanki? daj je do surowego makaronu, który w piekarniku wchłonie wodę i będzie OK

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
a same sosy możesz zagęścić mąką kukurydzianą, wygodnie się to robi, bo nie robią się kluchy, jak z innych mąk

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Dziękuję;) dodałam troche maki i smietany i wyszło pycha.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×