Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urząd pracy a zapomoga

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny :) Mam pytanko. Dzisiaj zgłosiłam się do urzędu pracy, skończyłam szkołe , poki co nie wybieram sie na studia, dlatego zglosiłam się do urzedu (głownie dla ubezpiecznia) . Czy należy mi się jakiś zasiłek ? Pracowałam kiedyś, ale to była tylko praca dorywcza.

Gość gość
kochani nawet w UP przy okazji szukania jej oraz wyłudzania zapomog promujcie wspaniałą ideologię Gender

Gość gość
a niby za co ma ci sie nalezec... nastepna idiotka, do roboty z.a.pierdalaj a nie od panstwa kase rzulic

Gość gość
gó... dostaniesz

Gość gość
Pewnie Ty przygłupie tylko na zapomodze lecisz... Boże jakie wy dziewczynki biedne jestescie. Dziewczyna zadala normalne pytanie!

Gość gość
hahahahahahahahaha, zapomoge jak pracowala dorywczo pewnie moze z miesiac? do roboty idz a nie o zapomoge pytasz, albo do szkoly ducz sie , siano w glowie

Gość gość
Musialabyś mieć przepracowany rok (jeśli się nie mylę).

Gość gość
ale autorka jest zapewne po zawodowce czy jeszcze czyms innym i jest tępiacko głupia,

Gość gość
nastepna wieśniara by jechala z zapomogi,bo ani do pracy ani dalszej nauki sie nie chce isc .

Gość gość
autorko wiem, ze KTO PYTA NIE BŁĄDZI, ale na litosc boska - pomysl zanim zadasz pytanie ;/ bo to pytanie z serii czy trawa jest zielona? poza tym jak zglaszalas sie do PUP pani na 100% powiedziała Ci, ze nie nalezy ci się ZASIŁEK, mało tego nawet takie pismo przychodzi do domu ;/ jezu :O

Gość gość
Nie, nic Ci się nie należy. Mi też się nie należy, choć pracowałam :D bo część na umowę o dzieło. A Tobie w ogóle nic poza ubezpieczeniem