Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam rolnik

Mam pewnien problem

Polecane posty

Gość adam rolnik

Witajcie. Mam na imie Adam , z zawodu jestem mechanikiem samochodowym , lecz obecnie pracuje jako rolnik. Mam psa i kota , kocham je ponad życie , piesek nazywa sie kali. a kotek , buba. Nigdy w życiu nie chciała mnie żadna kobieta, z tego powodu jestem bardzo samotny , ciężko mi to powiedziec, ale... gdy jestem wieczorem , sam , tak jak zwykle , gwałce te zwierzątka. wiem że robie źle. jestem zerem. jestem dnem. Mimo to. Sprawia Mi to przyjemnośc , kobietki. Poradźcie coś. Czy nawet jeśli znajde kobietę, mówić jej co penetrował mój 'Ziomal' (tak nazywam zdrobniale mojego członka). Nie jestem złym człowiekiem , chciałbym być z nią szczery w stu procentach. POMOCY.

Gość Kinky typologia Soul JazZ
lepiej nie mów :) "zwierzę" i φιλία, philia – "przyjaźń" lub "upodobanie"

Gość adrianna z miasta
jak bys mial koze to moglbys ja bzykac, karmic gazetami a ona i tak dawalaby ci melko :classic_cool:

no co ty, adrianna od razu widac, ze jestes z miasta... kozy smierdza. widac po imieniu, ze to czysty czlowiek... juz lepiej niech sobie wezmie krowe 😴... albo lepiej kobylke 😴..... kurcze:O .... te tez zbyt pieknie nie pachna..... nie wiem.... nie wiem co poradzic :(