Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Intymne pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość gość

Czy kiedy widzicie jakąś erotyczną scenę w filmie lub programie lub czytacie w książce opis jakiejś czynności sexualnej, to też momentalnie zaczyna Wam TAM pulsować? Czujecie jakby takie podniecenie?

ja odczuwam podniecenie jak czytam coś p***oli nie oglądam w ogóle mnie obce ciało nie podnieca. ale normalne sceny erotyczne mi się podobają, ale nie podniecają. nic mi nie pulsuje, raczej wilgotnije i tak hm... przelewa, jest to nawet przyjemne i robi mi się gorąco. no i potem przechodzi. lubię sobie wracać do tych opisów;)

Gość gość
Dzięki, trochę mnie uspokoiłaś...mnie chodzi w zasadzie o to pulsowanie, takie jakby bicie serca tam...Widocznie jakoś reaguję automatycznie na bodźce zewnętrzne. Chociaż jest to wkurzające, bo dzieje się bez mojej woli i chęci.

Gość spinka___
ja tak nie mam , ale nie przeszkadzałoby mi gdbym coś takiego miała, to pewnie przyjemne :)

Gość gość
a ja tak mam, mi pulsuje, więc to normalne:)

Gość gość
To normalne, spokojnie :) Też tak mam :)

Gość gość
tez czasem tak mam ale czesciej jak jestem ze swoim facetem przy ogladaiu czegos rzadko :p no chyba ze mam jakis dobry dzien i cos mnie podnieci mega

Gość DżonnyBee
@brokeninside87 a co lubisz czytać? - coś takiego? Oj przystojny był, i to nieziemsko, przykuwał wzrok każdej kobiety, nienagannie uformowane ciało, nienaganny ubiór, głos niesamowity, odpowiednie maniery, traf chciał, że zderzając się z nim wylałaś na jego koszulę kawę. Nie, nie był zły, uprzejmie wyjaśniał, że nic takiego się nie stało, ale poczucie winy na Tobie ciążyło, a, że mieszkałaś blisko, to zaprosiłaś go do mieszkania. Poszliście, w drodze sporo rozmawialiście, żartowaliście, naprawdę świetnie się przy nim czułaś. W mieszkaniu zaczął zdejmować koszulę, a jakaś siła pchnęła Cię w jego stronę, i w pewnym momencie Ty zaczynałaś rozpinać guziki jego koszuli, on spojrzał Tobie głęboko w oczy, spostrzegł radość, pogładził Cię po głowie, rozwiewał Twoje włosy. Rozpięta koszula wylądowała gdzieś na podłodze, wtuliłaś się w jego tors, on przysunął się bliżej, wtuliliście się w siebie, zaczął gładzić Cię po plecach. Usiedliście na kanapie, on na dole, Ty na nim, usiadłaś twarzą w jego stronę, całowaliście się namiętnie, czułaś, że on jest pobudzony. On dotykał Cię całą, dłonią muskał Twoje ręce, pieścił piersi, podbrzusze, wsuwał dłoń pod Twoje majtki, dotykiem sprawiając przyjemność. Zaczęłaś rozpinać jego spodnie, on odchylił Twoje majtki, by mów w Ciebie ... ... i co? - coś takiego?

Gość DżonnyBee
Od ręki, tak mnie naszło ... ... ale to oczywiste, że nie podniecające, bo to było zapoznanie ;) ... ... odchylił Twoje majtki, by móc w Ciebie wejść, ale Ty z niego ... uciekłaś ... pod ścianę, stanęłaś do niej przodem, wypięłaś pupcię, pomerdałaś nią, on się cieszył widokiem, ale nie wytrzymał, podszedł do Ciebie, przycisnął się do pupci, poczułaś "go". Rękoma głaskał Twoje nogi, przykucnął, Ty w samych majtkach i skąpej bluzeczce, on przykucnięty zaczął całować Twoje rozchylone nogi, lizał uda, zapuszczał się w rejony krocza, dotykał Cię "tam" przez majtki - językiem, rączką, paluszkiem pocierał "ją" przez majtki, odchylał je, wówczas zapuszczał się tam językiem, lizał "ją", wzdłuż, w poprzek, r*****i kolistymi ... sprawiał tam ogromną przyjemność, "ona" cała mokra, on chętny do wylizania. Gdy wstał z podłogi obróciłaś się do niego przodem, zarzuciłaś nogę na jego biodro, on przysunął się blisko Ciebie ... ... i co? - coś takiego? ;)

Gość gość
tak i to norlmalne chyba!