Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabelbo

Studia i praca Londyn

Polecane posty

Gość Anabelbo

Czy jest naprawdę tak zle? Wszyscy moi znajomi pracują. Ja studiuje i pracuje na pól etatu, moja pensja to 900 plus dostaje 500 miesięcznie ze student loan. Mieszkam w Londynie, wynajmuje 1 bedroom flat z chlopakiem, czynsz to około 650 z rachunkam od osoby. Czy jest tak cieżko? Nie wiem, ale przykro mi czytać te wszystkie negatywne komentarze... Myśle, ze jeśli ktoś naprawdę sie stara to zawsze sobie poradzi...

Gość gość
to co? chłopak nie pracuje?

Gość gość
Gdzie Ty zarabiasz 900 f za pol etatu???

Gość gość
Jak to gdzie - na flacie, przyjmuje panow na godziny :D

Gość Ananelbo
W restauracji w której jestem stock managerem i zanim poszłam na studia pracowałam tam prawie 4 lata. Pracuje dwa i pól dnia w tygodniu i tak tak, mam te 900f. Chłopak pracuje i kończy właśnie studia. Czemu w Was tyle zawiści?

Gość gość
knajpa potrzebuje menagera codziennie! - jeżeli pracujesz tylko dwa dni w tygodniu to nie masz pojęcia co się w knajpie dzieje! jako właściciel knajpy osrać bym nie chciała takiego menagera!!! pozwolili ci po prostu zostać i myć gary po zamknięciu!

Gość Ananelbo
Dlaczego odzywasz się do mnie w tak agresywny sposób? Wiesz co to znaczy stock manager? :-)

Gość gość
wiem, jeszcze jedna, niepotrzebna osoba w firmie!

Gość gość
a tobie zal d**e sciska, bo pewnie nawet tyle nie masz na caly etat. Stad ten jad :o

Gość gość
gość a tobie zal d**e sciska, bo pewnie nawet tyle nie masz na caly etat. Stad ten jad xxxxxxxxxxxxxxx jesteś pewien? nie mam tyle na etat, bo prowadzę własną firmę - niestety (dla ciebie) mam dużo więcej! a tak w ogóle nie rozumiem czemu się o prawdę gniewacie?