Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żaden facet mnie nie chce bo JESTEM BRZYDKA

Polecane posty

Gość gość

Mam naprawde okropną twarz, mimo 23 lat ciagle walcze z tłusta skorą, na szczescie tradziku juz nei mam ale zostaly blizny po nim, przebarwienia..musze klasc na twarze mase tapety zeby to zakryc... Probowalam roznych kremow, kwasów jak Lysanel, GlycoA, Diacneal, Effaclar, robilam peelingi, glinki i nadal nic. Najgorzej wygladają policzki, czolo i nos, poza tym porobily mi sie zmarszczki pod oczami, takie kreski brzydkie :( Mam zbyt szeroki kartoflany nos, taka bulwa. Zeby tragedia, w ogole sie nie usmiecham. Wlosy ? SZOPA, sterczace sztywne kudły, nosze je ciagle spięte :O Do tego mam za bardzo umiesnione nogi, jak piłkarz :O a gora szczupla. + odstające duze uszy. Zakryje uszy włosami = mam szope na głowie, zepne wlosy to widac uszy, porazka

Gość gość
co mogę powiedzieć... życie jest niesprawiedliwe PS. tez jestem brzydka

Gość gość
prędzej brzydka kobieta będzie w związku niż przeciętny mężczyzna

Gość gość
wyglad nie jest najważniejszy;-) miej poczucie swojej wartosci, głowa do góry;-)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Tez jestem brzydka a jednak jakos zyje. Glowa do gory.

Gość Zuzanna Amelia ææ
gosc 19.45 Chrzanisz jakies straszne frazesy. Oczywiscie ze wyglad jest najwazniejszy. To wygladem zwracamy na siebie uwage innych. I oczywiscie ze ladne i seksowne dziewczyny beda wybierane w pierwszej kolejnosci. Ale jak ktos nie ma urody to przeciez nie skoczy z mostu z tego powodu. Brzydkim tez sie czasami w zyciu ulozy.

Gość mężczyzna 63 lata
ja ciebie chce

Gość gość
podobno pozytywne nastawienie i pewność siebie mogą zdziałać cuda, jednak u mnie to nie działa. Kiedy wychodzę z domu i widzę inne dziewczyny, z czego 90 procent jest ładniejsza ode mnie, moje poczucie własnej wartości spada do końca.

Gość Zuzanna Amelia ææ
To po co patrzysz na tamte dziewczyny ? Patzr na facetow.

Gość taki jeden facet 1984
no cóż mogę powiedzieć ..peszek ... ja z kolei muszę się godzić z tym ,że nie jestem tak inteligentny , bystry i lotny w pojmowaniu jak moi niektórzy koledzy z pracy ..i też muszę jakoś z tym żyć ..i wiecznie być tym "głupszym" ...pozostaje jedynie akceptacja siebie i znalezienia swojego miejsca w szeregu żeby się czuć dobrze

Gość Zuzanna Amelia ææ
Dokladnie tak.

Gość gość
Zechce dobry tak jak mój mnie. Dlatego będziesz miałą pewność że jest właściwym człowiekiem:)

Gość Zuzanna Amelia ææ
A po czym sie poznaje ze to wlasciwy czlowiek ?

Gość onahshskaka
dziewczyna z wypowiedzi : 2013-10-04 20:09:20 [zgłoś do usunięcia] gość Ja poznałam od razu, że to ten, ale nie będe opowiadała swojej historii tutaj na ogóle.

Każda kobieta znajdzie faceta, bo to ona ma jedynie czekać, a faceci lubią seks, więc tym samym brzydzkie są w związkach. Jak facet jest przeciętny i nieśmiały to nie ma szans nawet na brzydką, bo jej nie będzie umiał nawet poderwać, taka jest prawda stara jak świat. Stare przysłowie mówi że każda potwora znajdzie swego adoratora. Jakoś te przysłowie nie jest adresowane do brzydkich facetów.

Gość onahshskaka
Ja tam zakochałam sie jeszcze nie wiedząc jak wygląda obiekt moich uczuć, wiec wszystko jest możliwe.

Gość gość
znam ten ból. może i twarz by uszła ale mam nieatrakcyjną sylwetkę: właśnie umięśnione, grube nogi, małe piersi...tak zazdroszczę tym ładnym dziewczynom :( mną się nigdy żaden facet nie zainteresował :(

Gość gość
Ja mam krzywe zęby dosłownie każdy jeden w inną stronę, jak na figiel losu tylko te widoczne :D zmarszczki pod oczami, na czole, bruzdy koło nosa, wargi cienkie tak, że nie ma czego malować, jedno ucho trochę zdeformowane ( wada od urodzenia) i co i rusz ktoś mnie podrywa. Wiesz czemu? Bo mam gdzieś kompleksy, uśmiecham się często, żartuję ze swoich wad, eksponując przy tym moje pokrzywione zęby :) Skończ mieć kompleksy na punkcie czegoś, czego zmienić nie możesz. Co zrobisz z nosem? Przynajmniej Ci się swobodniej oddycha ;) Co do cery, miałam to samo. Wiesz co pomogło? Zostawiłam ją w spokoju, przestałam katować ją cudami, używam do mycia tylko zwykłego płynu do kąpieli i kremu nawilżającego (choć miałam cerę tłustą).

A ja kiedyś widziałem gościa z takim trollem jak ty, mało tego znam jedno małżeństwo - ona koparka a on Adam Małysz i mają gromadkę dzieci.

Gość brzydka_anka
ja Cię rozumiem autorko mam tyle samo lat co Ty i żaden facet nie zwrócił na mnie uwagi:o chyba umrę jako dziewica:o

Gość qwertyqwerty000
A ja ponoć jestem ładna, ale szczęścia do facetów nigdy nie miałam. Zawsze trafiają się buraki typu: "chcem", "wziełem". Głowy do góry kochane! :)

Gość gość
Tak jak pisala wyzej przedmowczyni kobieta zawsze znajdzie jakiegos adoratora ! Gorzej jest gdy to facet jest brzydki zadna kobieta na niego nie spojrzy ! Wydaje mi sie ze problem jest inny ty jako brzydula naogladalas sie seriali , filmow i tez chcesz miec przystojnego faceta odrzucajac brzydkich ! A tak to nie dziala facet nie bedzie chcial brzydkiej kobiety bo mu urodzi brzydkie dzieci z chorobami ! Dlatego obniz wymaganaia i bierz sie za brzydkich bo juz tylko tacy ci pozostali ! Zycie nie jest sprawiedliwe a pretensje to mniej do rodzicow ze sami byli nieurodziwi i na swiat cie sprowadzili powodzenia !

Gość gość
To ruszcie tyłki i same zagadujcie facetów a nie się tylko żalicie "jacy to mnie podrywają :( "

Gość Jeszcze raz bo nie rozumiem
BSA Każda kobieta znajdzie faceta, bo to ona ma jedynie czekać, a faceci lubią seks, więc tym samym brzydzkie są w związkach. Jak facet jest przeciętny i nieśmiały to nie ma szans nawet na brzydką, bo jej nie będzie umiał nawet poderwać, taka jest prawda stara jak świat. Stare przysłowie mówi że każda potwora znajdzie swego adoratora. Jakoś te przysłowie nie jest adresowane do brzydkich facetów.

Gość Hogattta
Mnie facet zostawił, taki był dość przeciętny Ja uważam sie za atrakcyjna inteligentna i pewna siebie Nie mam szczęścia do facetów ..... Wiec nie to zależy od urody

Gość gość
co ty ona sama nie zagada kobiety sa wygodne na gotowe czekaja !

Gość gość
kobieta ma pod tym wzgledem przechlapane - jak nie ma urody to jest przegnara:( a facet moze nadrabiac innymi rzeczami, moze nie byc ladny a miec super cechy charkateru i juz ma dziewczyne, a kobieta jak nie ma wygladu to na charakter u niej facet nawet nie spojrzy:( taka niesparwiedliwosc.:( wiecej facetow maja glupie, zlosliwe i podle jedze z piekna twarza i cialem niz normalne, kochajace z brzydka twarza .... i jeszcze w wielu innych rzeczach faceci maja znaczniej lepiej niz kobiety. smutne to. taka niesprawiedliwosc:(

Gość gość
bo nie bez powodu sie mowi, ze kobieta ma tylko ladnie wygladac

Gość gość
autorko trzymaj sie Skarbie, znam Twój ból. teraz tylko wygląd sie liczy. jestem brzydki, przez 22 lata mojego życia nigdy nie interesowała sie mną zadna dziewczyna. podobno jestem sympatyczny, miły, inteligentny, pracuję, studiuję, dbam o siebie, lubię rozmawiac powaznie i żartować, jestem romantykiem, ale dziewczyna wybierze takiego, który będzie ją obrażał, może nawet bił, nic pięknego w jej życie nie wnosi, interesuje sie tylko tym co ma między nogami ale jest przystojny :-( to straszne

Gość gość
gość kobieta ma pod tym wzgledem przechlapane - jak nie ma urody to jest przegnarasmutas.gif a facet moze nadrabiac innymi rzeczami, moze nie byc ladny a miec super cechy charkateru i juz ma dziewczyne, a kobieta jak nie ma wygladu to na charakter u niej facet nawet nie spojrzysmutas.gif taka niesparwiedliwosc.smutas.gif wiecej facetow maja glupie, zlosliwe i podle jedze z piekna twarza i cialem niz normalne, kochajace z brzydka twarza .... i jeszcze w wielu innych rzeczach faceci maja znaczniej lepiej niz kobiety. smutne to. taka niesprawiedliwoscsmutas.gif xxx To zagadaj do faceta i nie jęcz! Na co ma zwracać uwagę facet jak to on musi pierwszy zagadać do nieznajomej ? chyba logiczne, że wygląd.