Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam małe piersi ale

Polecane posty

Gość gość

lubię je pokazywać, np nie zakladam stanika pod bluzkę, kręci mnie to... nie rozumiem dziewczyn, dla których ich mały biust to kompleks. Jestem zadowolona, że mam małe, fajnie są sterczące, tylko wydaje mi się ze to nienormalne, bo powinnam być nieszczęśliwa.

Gość gość
nie nosisz stanika? obleśne

Gość gość
i tak powinno być, nie ważne czy małe czy duże... każde są śliczne i warto je pokazywać ;)

Gość gość
Ja lubie małe cycki zwłaszcza ze sterczącymi sutkami

Gość gość
A ja lubię u kobiet mały biust, jest sexy

Gość gość
Ja też mam mały biust, jak byłam młodsza to miałam duży kompleks z tego powodu jednak z wiekiem przeszło mi to i bardzo lubie swój mały biuscik

Gość gość
takie szczurze ryjki? weź nie żartuj. jakieś Kosmo, czy inne babskie badziewie wcisnęło ci do głowy że masz wierzyć, że to jest piękne. no proszę cię :O 🖐️

Gość gość
Ja mam 75 D, nie chcę go, bo koledzy zwracają na niego uwagę przy mojej drobnej sylwetce :(

Gość gość
Mały biust jest super

Gość gość
Jak faaajnieeee.. Od dziś lubię swój mały :)

Gość gość
Nie wiem czemu kobiety mają taki kompleks na tym punkcie, dla naa-facetów nie jest najwazniejsze żeby biust był duży, mały tez jest boski

Gość gość
Kobiety mają kompleks na punkcie piersi, faceci na punkcie penisów... wszystkiemu winne są filmiki i zdjęcia dla dorosłych. Kobieta to nie tylko biust, a jeśli nawet to i te małe i te duże fajnie się mizia ;)

Gość gość
jest jakaś z małym?:)

Gość gość
skoro lubisz je pokazywać, to pochwal się nimi, chętnie na nie popatrzymy :)

Gość gość
a ja lubię urozmaicenia, jak rozstanę się z dziewczyną co miała duże piersi, to zwykle następna ma małe i na odwrót. Oczywiście zdarza się różnie, to nawet nie jest planowane ale zauważyłem taką tendencję. Mogą być małe ale wolę pełne z wyraźnie zaznaczonymi sutkami, szpiczaste wydają mi się zbyt dziecinne. Przy większych biustach podoba mi się jak są rozłożone szeroko i ich owale wykraczają poza sylwetkę kobiety widzianą z przodu lub z tyłu.

Gość gość
Mąż mówi czy małe czy duże tylko by były NATURALNE!!Wszystkie sa piekne.Nam doradził ginekolog masowania piersi i sie zrobiły większe bo mąż jest zawsze przy każdym badaniu u ginekologa nawet na fotelu bo nie jestem zakłamana i się nie krępuję męża!!!Wspierał porody mąż i ma prawo być podczas badań i zabiegów nawet w szpitalu ust 2008 r art 21 Prawo Pacjenta,gdy wyproszą płaci placówka odszkodowanie Pacjentowi bo właśnie On decyduje o obecności a nie matoł lekarz!!

Gość gość
Hehe

Gość gość
Male sa z******te ja mam rozmiar B/C i na zaden inny bym nie zamienila. Male sa dobre bo przynajmiej nie zfisaja oblesnie i plecy nie bola od ich ciezaru.

Gość gość
popieram parę stwierdzeń powyżej. Do tego że naturalne dodam najważniejszą dla mnie rzecz - dumnie noszone przez właścicielkę. Wyprostowana postawa, jak okazja oficjalna albo praca to oczywiście biustonosz. Ale zawsze dobrze dobrany, eksponujący walory a nie maskujący ******ardzo lubię jak kobieta nie zakłada stanika, oczywiście w swobodnych sytuacjach, ale nie chodzi mi o dom i tylko przy swoim facecie. Z mojego doświadczenia wynika, że najciekawiej jest być z kobietą śmiała, zrelaksowaną, świadomą swoich atutów. Już parę razy, nawet po krótkiej znajomości proponuję dziewczynie, żeby pozbyła się stanika jak mamy spędzić wspólnie czas. Reakcje są różne. Zapamiętałem pierwszą którą o to poprosiłem - trochę skrępowana ale jednak wstała od stolika i poszła do łazienki zdjąć. Potem częściej wstawały ale żeby wyjść całkiem, wtedy nie żałowałem. Fajna była sytuacja - właśnie dziewczyna z małym biustem - odpowiedziała ale fajnie lubię chodzić bez ale założyłam żebyś sobie coś o mnie głupiego nie pomyślał.

Gość gość
a może dziewczyny cos napiszą?:)

Gość gość
Mialam małe cycki mąż masował były większe o jeden rozmiar ,lecz po ciaży powiększyły o kolejny rozmiar.Do tego po porodzie nadwyzke mleczka spijał ssąc cyce mąż podniecało mnie to i męża.A co do obecności przy badaniu na fotelu czy porodzie jak pisze to normalne w większych miastach .