Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znawca obrzydliwości kobiet

Kobiety trzeba ponoć kochać ale one nie lubią kochających mężczyzn

Polecane posty

Tylko facet który olewa kobietę ma u niej szansę, w kobietach jest taki mechanizm że taki facet jest dla nich fajny i to one go gonią, a jak jest na odwrót, jak facet okazuje uczucie to mają go w d***e, nigdy nie "zakochają" się w takim. Niestety nikt nas nie nauczył jak mamy postępować z kobietami, choć to one same nas wychowują (!!). To jest najgorsza prawda życiowa.

Gość gość
niestety masz racje.I mowie to jako kobieta.

Ooo nawet nie wiesz jak to doceniam że jako kobieta przyznałaś się do tego. Mógłbym żyć z myślą że jesteście niedoskonałe ale świadome swoich wad a nie że oszukujecie nas i same siebie, bo to jest najgorsze.

Gość piyu
GTrza je grzmocic r****c w dooopie w cipe wryjaa nie spać stary doświadczony

Niby lubicie romantyzm ale nie lubicie romantycznych facetów, nie wiem po co oglądacie te z*****e komedie romantyczne w takim razie?

Gość gość
goowno prawda, kobiety cierpią jak facet nie okazuje im uczuc i olewa. W życiu nie chciałabym takiego, któr by mnie olewał, nie spodoba mi się ktoś, kto ma mnie w doopie. Prawda jest taka, że facet ma się starac o kobietę i wykazywać inicjatywę, nie na odwrót, tak było zawsze.

Nawet nie wiesz ile kobiet tęskni za tym który je olewa, macie taki mechanizm i tyle, nie wiem jakie ty masz doświadczenie życiowe, nie zakochasz się szaleńczo w kimś kto zrobi dla ciebie wszystko.

Gość gość
jeszcze raz przyznam ci racje. pozniej taka sie zestarzeje i bierze sie za szukanie meza.Wtedy uroda itp juz nie gra roli.Trezba brac co popadnie by nie zostac stara panna.