Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cała w plamach olaboga

plamy posłoneczne jak zlikwidowac

Polecane posty

Gość cała w plamach olaboga

dziewczyny poradźcie co na to. jaki preparat stosować? 3 lata temu sobie zjarałam twarz od słońca, wyszłam się opalac z twarza zmytą płyne do demakijazu z dodatkiem retinolu. zrobiła mi się brązowa maska na twarzy- w ksztalcie odpowiadającym zmyciu wacikiem buzi. masakra! Walcze z tym drugi rok , ale nie jestem systematyczna, szybko się zniechęcam , bo nie efektu... pomóżcie kochane! zrobiłam sobie kwas glikolowy w gabinecie- dostałam mega alergicznej reakcji na to, twarz w drobnych bąbelkach, jakby "rosa" czerwona i świąd. Więc kolejnego zabiegu z zaplanowanej serii juz nie zrobiłam. odczekałam jakis czas, kupiłam THIOSPOT z SYNCHROLINE, zużylam tubkę, efektu nie zauważyłam żadnego potem testowalam rózne próbki.... Obecnie przyszła kolej na DUCRAY Melascereen serum. Zapach ma fatalny, ponoć bardzo skuteczne. A ja nie widzę różnicy nadal. wyczytałam gdzies , że zwykła nasz polska Bielenda komus bardzo pomogła, czy któraś z Was potwierdza, że to ma sens? Zakaładam,że nie ma sensu wywalać kasy na super drogie preparaty, bo liczy się własciwie dobrany preparat no i systematycznosc w aplikowaniu

Gość gość
Substancje: - kwas fitowy - kwas kojowy - wit. C - arbutyna - wyciąg z lukrecji - azeloglicyna Poszukaj ich w sklepach z półproduktami (Naturalis, Mazidła, E-naturalne, Zrób sobie Krem) i ukręć serum. Wyjdzie najtaniej a będzie to samo co w drogich rzeczach typu neostrata. Są też gotowce: www.e-naturalne.pl/pl/p/Krem-wybielajacy-dla-kazdego-rodzaju-cery-stabilna-witamina-C%2C-kwas-kojowy%2C-kwas-alfa-liponowy/521 www.zrobsobiekrem.pl/pl/p/Tonik-depigmentacyjny-50-ml/18 Z aptecznych kwas azelainowy (najlepiej jako Lipożel albo Finacea). I jeszcze do lektury: www.laboratoriumurody.pl/forum/przebarwienia,t11852.html

Gość gość
Aha, o tym, że porządny filtr, co najmniej 30, trzeba nakładać na twarz cały boży rok wiesz, jak przypuszczam? :)