Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poczta Polska kradnie

Polecane posty

Gość gość

każda z przesyłek które do mnie przychodzą są naderwane tak jakby ktoś zaglądał do środka...nie robiłam afery bo nic nigdy nie zginęło. Teraz jednak miałam dostać buty i pech chciał, że sprzedająca na szafie wysłała listem zwykłym no i babom się udało, że przesyłka rejestrowana i butów niedostałam....jestem zła jak niewiem bo nie mam butów na jesień ani kasy na nowe...a byłam przekonana, że wyśle je paczką a ta głupia p***a wysłała listem i ukradli. Zrobię w poniedziałek afere na poczcie

Gość gość
*nie rejestrowana

Gość gość
a może to nie poczta , tylko baba ci nie wysłała

Gość gość
ma same pozytywy, nie ryzykowałaby spaprania se konta, poza tym rozmawiałam z nia telefoniczne, inne osoby które miały wysłane paczki w ten sam dzień je dostały, bo widac po komentarzach.

Gość gość
afere mozesz sobie zrobic, skoro nie byla rejestrowana to nikt na poczcie nie bedzie wiedzial czy w ogole taka przesylka do nich nadeszla 😴 p.s. ja wszystko poczta zawsze kupuje i poleconym i zwyklym i jeszcze sie nie zdarzylo, zebym czegos nie dostala.

Gość gość
A ja chciałem dodać że nie wolno tym babom zostawiać listów i płacić za znaczek który to niby same później nakleją,bo biorą za znaczek kasę a list albo kartka pocztowa idą do kosza.Najłatwiej to zrobić z kartkami pocztowymi na których są kupony z krzyżówek bo i tak nie można zweryfikować czy doszły do adresata.