Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyszla tesciowa powiedziala mojej matce ze nie nadaje sie na zone dla jej syna

Polecane posty

Gość gość

Moja mama wczoraj była w okolicach mieszkania mojego faceta więc zaszła tam i została zaproszona na obiad. Jak mój facet na chwilę wyszedł to jego matka zaczęła mówić, że to straszny leń, że jego trzeba do wszystkiego gonić bo sam nic nie zrobi i ze powinien mieć kobietę która potrafi rządzić a ja taka nie jestem. Dodam, że zapewne chodziło jej o byłą mojego, bo strasznie tę dziewczynę lubiła. Moja mama powiedziała, że ona się między nas wtrącać nie będzie i to jest sprawa między nami. Zdenerwowały mnie słowa teściowej bo to nie jest prawdą, że mój facet to leń, bo pracuje ponad swoje siły, a ona potrafi zmeczyć się ugotowaniem obiadu, nieraz leżała cały dzień bo ją głowa bolała i to mój facet wtedy gotował dla niego i swojego ojca, on sprząta i robi wszystko. Zamierzam to powiedzieć facetowi, że jego matka jest taka dwulicowa bo do mnie pieknie ładnie i do niego też, a za plecami mnie obgaduje bo ten tekst już słyszę od którejś osoby że ona tak powiedziała, że się nie nadaje dla niego. Znowu na swoją drugą synową narzeka, że rządzi i jej syn jest przy niej nieszczęśliwy bo ona nim kieruje, a prawda jest taka, że to fajna kobietka jest.

Gość gość
Nie wiesz w jakim kontekscie to powiedziala? Moze zartobliwie w stylu,ze jestes za fajna dla niego? Ja bym sie wkurzyla gdyby mama mojego tak powiedziala do mojej mamy! Na szczescie jeszcze sie nie znaja a poza tym to nasza sprawa nie naszych matek

Gość gość
nie nie, ona nigdy nie żartuje a nawet jeśli to tak żeby dopiec komuś, chodziło jej o to, że ja nie będę nim kierowała, że jestem taka niemota a jemu trzeba twardej babki

Gość gość
hahaha a po co twoja mamuska pchala sie do twojego faceta do domu? :o

Gość gość
nie o tym jest temat.