Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slavemax

niewolnik do pracy sluzby luksusu

Polecane posty

Gość slavemax

Witam mam na imię Wojtek miło mi... 180 cm 85 kg atrakcyjny ciemny brunet ... szukam Pań , Dziewczyn które są zainteresowane w realu posiadaniem niewolnika parobka. Do pracy harowania służby. Wykonywania poleceń rozkazów i tresowania go pod wasze widzimisię . By sprostować kilka spraw ..... Mieszkam na Śląsku godzę się na każde warunki, jako sługa Pań dojadę w każde miejsce na służbę bez problemu jednak jeśli miał bym służyć komuś kto mieszka w innej części Polski w grę wchodzi tylko służba na stałe ... mogę żyć nawet w piwnicy lub na strychu pracując i służąc zainteresowanym Paniom , jeśli jednak zainteresowane osoby mieszkają w mej okolicy mogę stać się zabawką i na wezwanie dojechać ..... Jednak dojazdy w dalsze części Polski na t.zwane wezwanie nie maja sensu dlatego piszę o stałej służbie 24 godzin na 7 dni w tygodniu ..... Na co się godzę-- ... w grę wchodzi wszystko praca po xx godzin na dobę oddawanie pieniędzy Pani lub Panią w całości , sprzątanie, usługiwanie, wykonywanie poleceń, służba na imprezach jak i wynajmowanie mnie za pieniądze innym, tresowanie bez granic pod widzimisie Pani. Proszę o przemyślane decyzję i konkretne odp na nr kontaktowy _788 496 723 lub czarny84slave@wp.pl ... ps nie posiadam granic przy czym jestem bardzo pracowity i wytrzymały pozdrawiam ....

Gość gość
Ale po co Ci to;)? Nie lepiej Ci zakochac sie, zaprzyjazni i stworzyc rodzine:)? No pomysl;)

Gość Marcelina44
Słuchaj, spadaj stąd. Na forum ero też dałeś to niby ogłoszenie tyle że pod innym imieniem mianowicie michał. Nie denerwuj nas i s********j stąd na drzewo pajacu bez ambicji.

Gość slavemax
ale to informacja dla zainteresowanych Kobiet i ludzi którzy sa zainteresowani posiadaniem dla zabawy i luksusu wlasnego podczlowieka .. wiec jesli ktos nie jest na tak nie musi sie udzielac .. a jak ktos ma pytania apropo sluzby prosze bardzo . Ale to nie oznacza ze jestem bez ambicji bo sluzba kobiecie lub kobietom to naprawde poswiecenie na maxa ..

Gość gość
slavemaz - utrata godnosci nie da Ci szczescia, naprawde, to chwilowe mzonki, ktore Cie wypala. Poczytaj dobra ksiazke, zakochaj sie, powodzenia!

Gość Marcelina44
Na maxa to ty p******y jesteś. S********j i nie denerwuj mnie. Po c***a tu piszesz idioto. No i jeszcze w dodatku kłamiesz

Gość slavemax
dlaczego klamie Pani Marcelino i dlaczego kazesz mi spadac? jesli nie chcesz i nie chcialas posiadac wlasnego poddanego nie musisz pisac .... nie zmuszam nikogo a to ze chce oddac sie kobiecie pod 100% wladze godzac sie na wszystko to moja sprawa prawda?

Gość gość
slavemax nie trac godnosci ;) nie da Ci to szczescia:)

Gość Marcelina44
Tu idioto głupi nie zdobędziesz poklasku takiego jak od tamtych starych p**d. Nie kompromituj się pajacu.

Gość slavemax
szukam Pani lub wlascicielek i tyle prosze nie pisac jesli ktos nie jest zainteresowany ....

Gość Marcelina44
Jestem zainteresowana tym żebyś stąd s********ł

Gość slavemax
prosze sie nie denerwować Pani Marcelino

Gość slavemax
zapraszam zainteresowane Panie ....