Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LUF nieplodnosc

Polecane posty

Gość gość

Witam, Otóż od ok. 1 roku nie mam miesiączki, 2 msc. temu była wywoływana i wystąpiła, po stwierdzeniu Pani gin. wszystko było ok, jednak miesiączka w następnym okresie znów nie wystąpiła, zgłosiłam się do innego specjalisty ginekologa, położył mnie jednak w szpitalu na tydz i podawali mi no-spa oraz fragmin , z powodów bólu lewego i prawego boku. Zrobiono mi usg i stwierdzono : Endometrium 5mm, jajnik prawy o słabej echogeniczności, jajnik lewy - pęcherzyk przetrwały - LUF. wypuszczono mnie ze szpitala tydzień temu i od tamtej pory przyjmuje lek na wywołanie miesiączki, wizyte mam 11 paź, do tego czasu powinna wystąpić miesiączka, jednak narazie jej nie ma. Interesuje mnie jednak bardziej sprawa wyników- a dokładnie LUF, czy wy, kobiety słyszałyście coś o tym? z tego co sie naczytałam w google to nipłodność, ale czy to prawda??Mam 22 lata. Proszę o odpowiedź.

Gość alinka45367
Ooo... słyszałam o tym ale nie wiele, nie chce Cie martwic ale to jest chyba temat niepłodności ten zespół LUF - inaczej zespół nie pękającego pęcherzyka.