Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradzam żonę z kochanką

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 44 lata od 22 lat jestem żonaty z kobietą młodszą o 2 lata którą kocham i mam z nią trójkę dzieci dwóch synów w wieku 20 i 18 lat oraz córkę w wieku 16 lat. Z żoną wszystko układało mi się dobrze byliśmy szczęśliwym małżeństwem prowadziliśmy wspólnie własną firmę i nie myślałem nawet o innych kobietach dopóki w zeszłym roku nie wykryto u mnie poważnej choroby. Trafiłem do specjalistycznego szpitala oddalonego od rodzinnej miejscowości o ponad 70km i tam poznałem pielęgniarkę młodszą o 16 lat. Na początku nic nie zapowiadało że będę miał z nią romans. Gdy leżałem w szpitalu żona prowadziła sama nasza firmę aby utrzymać dom, trójkę dzieci oraz mieć kasę na moje leczenie i co za tym idzie przyjeżdżała tylko w niedziele na odwiedziny. Pielęgniarka z którą teraz zdradzam żonę też na początku traktowała mnie jak wszystkich innych pacjentów dopóki nie zacząłem dawać jej kasy jakieś kawy itp. w zamian za lepsza opiekę, jedzenie inne niż szpitalne i tak się zaczęło. Od marca tego roku jezdziłem do kliniki już tylko na kontrole i po recepty na leki i na jednej z tych wizyt spotkałem moją znajomą pielęgniarkę pogadaliśmy poszliśmy na kawę i tak się zaczęło że się w niej również zakochałem. Teraz nadal jeżdżę do niej spotykam się z nią sypiam nią żonie ściemniam że mam zlecenia w innym mieście. Jednak coraz gorzej się z tym wszystkim czuje jak budzę się rano to mi się chce rzygać albo chciałbym czasami już po prostu nie żyć bo ciężko mi z tym że oszukuje żonę i tę dziewczynę. Na razie to ciągnę tak jak jest bo kocham je obie nie wyobrażam sobie jak miałbym zostawić żonę i tak samo nie chce ranić tej dziewczyny gdyż ona tez nie miała i nie ma łatwego życia kiedy była w liceum zmarł jej ojciec i bardzo to przeżyła więc to może tłumaczy dlaczego zakochała się w starszym o 16 lat facecie. Liczę że może za jakiś czas ta sytuacja się rozwiąże tak że ona pozna kogoś młodszego w jej wieku i mnie dla niego zostawi. Teraz możecie po mnie jechać ten post napisałem tylko po to aby z siebie wyrzucić to co mnie boli oraz po to aby pokazać jak nagle może skomplikować się życie.

jesteś świnią nie powinieneś pisać na początku, że ją kochasz skoro ją zdradzasz! a jak masz wyrzuty sumienia i chcesz sie wyżalić to idź do swojej żony przyznaj się jej weźcie rozwód i nie uprzykrzaj jej życia. Co do firmy, niestety ale to ona powinna ją zatrzymać, to Ty złamałeś przysięge małżeństwa i nic cie nie usprawiedliwia nawet żadna choroba!

Gość gość
ale bys mnie zaskoczyl gdybys kochanke zdradzal z zona. A tak to tylko smecisz. Wez sie za jakas robote

Gość gość
Przepraszam was. W tyt. tematu jest błąd. Miałem napisać Zdradzam żonę z kochankiem.

Gość gość
jakaś kasa , kawka czy inne prezenty na lepsza opiekę.......ot i mamy sedno tej interesownej "miłosci " do starszawego faceta typowy scenariusz kalkuluje sie tej pielęgniarce, oj kalkuluje upolowała jelenia i doi go na "miłość" a stary jeleń, jak to stary jeleń..baaardzo wierzy że kochanka zakochana w nim....też typowy scenariusz a zakończenie też wiadome.............jeleń straci żonę i rodzinę, żona przeżyje ból niewyobrażalny i zostanie zniszczona psychicznie....dzieci maja zapewnioną traume do końca zycia...............czyli tragednia niewyobrażalna dla całej rodziny A jak skończy się kasa to jeleń pójdzie w odstawkę , bez kasy i stary...jaki to sens?

Gość gość
ty nie kochasz zony. nie kochasz tez tej drugiej. kochasz wylacznie siebie i swoje zachcianki.

Gość gość
k****a jakie z was pelikany jaki facet i w tym wieku pisze takie teksty tasiemiec, serial xxxxxxxxx prowokacja jakiejs baby a wy sie nakrecacie jak baki i chcecie jeszcze kogos umoralniac :D

Gość gość
Dokładnie jak pisze poprzednik jesteś naiwnym starym osłem gdyby nie ta kasa, kawki to ta gówniara nawet by ci szklanki wody nie podała. Człowieku weź się ogarnij i zostaw tą pustą kobietę zanim doprowadzisz do rozpadu swojej rodziny bo ona leci tylko na twoją kasę. Masz 44 lata a zachowujesz się jak 20 letni gówniarz. Zainteresuj się lepiej swoją nastoletnia córką a nie kochanką której mógłbyś być ojcem gdybyś się dobrze postarał. O jej uczucia się nie martw bo ona ich nie ma dla niej liczy się tylko twoja kasa. Jak to mówią stary a głupi bo jak można być tak naiwnym w tym wieku.

Gość gość
jak tego nie skonczysz teraz to starcisz wszystko a co najwazniejsze RODZINE, poza tym super podziekowałes żonie za wsparcie i opieke w czasie choroby :o