omajgot 0 Napisano Październik 5, 2013 Czesc wszystkim! Mam bardzo powazny problem. Ja wiem, ze jest pelno watkow na temat tej tabletki, wpadek itp, ale prosze, pomozcie. Zawsze okres dostawalam co 28 dni, jednak z sierpnia na wrzesien dostalam okres 30 dnia (26wrzesnia). (nie wiem skad nagle taka zmiana). 4.10 chlopak mial wytrysk we mnie (ok 1 w nocy), bardzo spanikowalismy i ciocia pracujaca w szpitalu zalatwila mi recepte na Escapelle, tabletke wzielam o godzinie 21 (czyli po 20 godzinach od wytrysku we mnie). Nie wiem czy mialam wtedy dni plodne, czy nie plodne... Wydaje mi sie, ze skutkow ubocznym po tabletce nie mialam, jedynie jestem od wczoraj bardzo zmeczona, senna i kreci mi sie w glowie. Moja temp. ciala to 39.9 stopni. Kiedy wystepuja pierwsze objawy ciazy? Tyle sie naczytalam i tyle jest przypadkow ze escapelle zawiodla... Nie wiem co mam myslec. Dzis zlapal knie straszny skurcz od leweyo jajnika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omajgot 0 Napisano Październik 5, 2013 Przepraszam, 36.9 to temp ciala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2013 "Wydaje mi sie, ze skutkow ubocznym po tabletce nie mialam" Nie minęła nawet jeszcze doba od przyjęcia tabletki. Objawy ciąży pojawiają się najwcześniej po dwóch tygodniach od stosunku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2013 Mierzenie temperatury na sens tylko jeśli mierzysz ją od początku cyklu, zawsze o tej samej porze, najpóźniej o 7 rano i zawsze w tym samym miejscu - w ustach, pochwie lub o*****e. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia899 Napisano Październik 6, 2013 Z tego co piszesz, zażyłaś pigułkę po dość szybko, a im szybciej się zażyje, tym jej skuteczność jest lepsza, dlatego sądzę, że wszystko będzie ok. Możesz również zapytać lekarza na stronie dotyczącej pigułki po - www.wpadka.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2013 zazylas szybko wiec powinna zadzialac,tylko nie panikuj jak nie dostaniesz wterminie misiaczki,bo ta tabletka wywala do gory cyukl to tak jakbys na raz ZJADLA CALE OPAKOWANIE ANTYKONCEPCYJNYCH tyle ma hormonow wsobie takze spokojnie bo wiele dziewczyn po tym ma poroblemy z cyklem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 8, 2013 dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magdalena_Orzc Napisano Październik 8, 2013 Wiele istotnych informacji na temat antykoncepcji na stronie - http://antykoncepcja.sklep.pl zapraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 8, 2013 Bzykanie powoduje ciążę.Są przyjemności i problemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 9, 2013 trzeba umiec polaczyc jedno z drugim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach