Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smiech z malego penisa

Polecane posty

Gość gość

hej kolezanki, zachcialo wam sie kiedys smiac z malego penisa jak go zobaczylyscie? ja wczoraj parsknelam na imprezie jak zobazylam cos malutkiego sie staralo wylonic ze spodni chlopaka :) zrobilo mi sie glupio, powiedzialam kolezance na imprezie (ten chlopak sie zmyl), a ona ze jak widzi malego to zawsze wysmiewa. a wy?

Gość gość
a jak Ty bys sie czula jakbys sie rzebrala rzed facetem i on wysmial Twoja ciippkee??

Gość onaaaa8
ona nie pytala sie co by jakby i kto jk sie czuje tylko jak dziewczyny reaguja? mi sie trz darzylo wysmiac i co?

Gość gość
mam ladna cipke, ladne cialo, ksztaltne piersi... poza tym tu chodzi o naturalna reakcje u kogos kto wie co lubi, kumasz czy etm?

Gość młody pelikan
tam tzipkę, tu nie ma co się śmiać tylko zapinać. pośmiać się można z krzywych, nóg, dużego nosa, małych tzytzków, wtedy może odniesie to porównywalny efekt do wyśmiewania małego fiutka.

Gość młody pelikan
dla nieszczęśników, których słabo obdarzyła natura, dobra rada. nie ma na co czekać. jak tylko zobaczycie że zaczyna ją brać na chichy, zaraz z liścia aż się zabłyśnie, później z piąchy w brzuch a jak się przewróci, przekopać tak ze trzy razy, niech sobie nie myśli że ze wszystkiego można sobie żarty stroić.

Gość karinka0000
hehe widze ze temat dla zakompelskionych panow... coz nie smialam sie nigdy al pare razy mialam ochote. nie ma co ukrywac, ze maly fiutek szczegolnie jak nie stoi to czesto wyglada zabawnie

Gość młody pelikan
jak nie stoi, to się nie liczy. wtedy faktycznie budzi śmiech i politowanie. :D

Gość gość ona 2
widze mlody pelikan ma pewne obawy hehe :) nie smilam sie ale moglabym pewnie jakbym byla podpita i by nie bylo hamulcow ze nie wypada :P

Gość lubiaca lody
pfff pewnie ze sie smialam, mialam nawet kolege ktorego to podniecalo :)

Gość młody pelikan
jakie obawy? gdybym był bardziej obsceniczny i wulgarny. a przy okazji emocjonalnie niedojrzały, by fotografować swoje genitalia, zaraz bym tu wrzucił fotę i sama na własne oczy zobaczyłabyś że nie mam się czego wstydzić a tym bardziej wywoływać śmiech politowania.

Gość gość
Prawdziwy z ciebie "dojrzaly" pelikan ;) hehe ja tam nie oszczedzam maluszkow ;) ktos ich musi uswiadomic!!!

Gość gość
to łasna z ciebie k********. że bzykasz sie na dyskotece z byle kim :O...jestes obrzydliwa,fujjj :O:O

Gość gość
Tylko durny bezduszny babsztyl może się śmiać z czegoś na co facet nie ma wpływu.

Gość gośćniegość
mój były miał małego ale zawsze nadrabiał umiejętnościami:-) więc panowie! nie martwić się jak jest mało za rozporkiem tylko starać się zadowolić i siebie i kobietę!

Gość iza22 londyn
nigdy nie robilam, ale jakby faceta to podniecalo, to kto wie, mogloby byc to byc ciekawe doswiadczenie

Gość 29lat13cm
Witam, szukam kobiet ktore uwazaja mezczyzn z malymi penisami za gorszych...kobiet ktorym satysfakcje daje wpedzanie takich mezczyzn w kompleksy, wysmiewanie ich....mam 29lat i penisa 13 cm zapraszam do kontaktu gg 38302739

Gość Tttt

13 cm?  mój ma tylko 10 cm i stulejkę. Mnie to mogą wyśmiewać a nie ciebie