smerfetka9 0 Napisano Październik 5, 2013 Czesc dziewczyny Tydzien temu wspolzylam z chlopakiem.Byly to niby dni plodne i owulacja. Dzisiaj zauwazylam ze mam dziwny jasnobrazowy sluz. Czy to moze byc oznaka ciazy?? Do okresu jeszcze mi brakuje troche dni wiec to na pewno nie @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2013 tak to objaw zagniezdzenia sie zarodka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2013 To nie ciąża. To zaburzenia hormonalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2013 wiec jak to w koncu jest?? hormony czy zagniezdzenie sie?? z tego co czytalam takie plamienia moga wystepowac tydzien po stosunku.czyli tak jak u mnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2013 5-12 dni po owulacji przy zapłodnieniu może wystąpić plamienie implantacyjne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2013 czyli sa szanse :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2013 Nie możesz się pytać "hormony czy zagnieżdżanie się?" równie dobrze może być to i to jednak w zaistniałej sytuacji jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że to ta druga opcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2013 kurcze takie czekanie jest meczace.chwilami czuje tez lekkie klucie w jajnikach. ja mam takie plamienia jakies 6-7 dni po owulce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2013 mozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2013 jestes w ciazy, idz do ginekologa powie ci ktory to tydzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2013 dzisiaj i wczoraj dostalam ciemniejsze plamienia.nie zdarzaja sie za kazdym razem gdy ide siusiu ale jednak sa. zauwazylam tez male slady krwi. tak jak wspominalam wczesniej do @ daleko.nie mam tez objawow jak przed miesiaczka. wczoraj wieczorem dosc dobrze czulam jajniki.wczesniej tez bylo je lekko czuc ale wczoraj o wiele wyrazniej.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach