Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego on nagle zamilkł

Polecane posty

Gość gość

Poznałam kogoś i się w nim zakochałam. Wszystko było ok sytuacja się powoli rozwijała do momentu w którym mu powiedziałam co do niego czuje (nie w prost typu kocham cie ale on inteligentny facet jest i się napewno domyślił|) i od tamtej pory się sytuacja zmieniła raz jest taki miły jak wcześniej a raz ma muchy w nosie. Dlaczego? I co z tym można zrobić?

Gość gość
a czy ten facet jest wolny?

Gość gość
tak napewno jest wolny tego akurat jestem pewna na 100%

Gość gość
bo jestes stara i brzydka

Gość gość
No tak, dopóki gonił króliczka to był fajny, a jak już go złapał to wie że bez względu jaki bedzie i tak bedzisz latać za nim. A pokaż mu że jednak nie jest taki najważniejszy i niech on troche się postara. Zapytaj wprost dlaczego jest taki humorzasty, gorzej jak baba w ciąży.

Gość gość
Jestem w podobnej sytuacji, podłączam się pod pytania autorki :( Zauważyłam że jak jestem dla swojego milutka i okazuje uczucia (nie poprzez kocham cię, ale tak jak ty autorko, ze moze sie domyślić), to on jest oschly i zaczyna mnie olewać, potrafi się kilka dni nie odzywać. A jak ja jestem oschla, to on jest milszy :O Tylko ja jestem z natury miła i lubię okazywać uczucia, ciężko mi udawać zołzę, bo jestem zauroczona

Gość gość
dokładnie humorzasty jak baba w ciąży :( Tylko co ja mam zrobić żeby było jak dawniej przed tą naszą rozmową

Gość gość
dokładnie mam to samo ciężko mi być dla niego oschła bo się zakochałam. Koleżanka twierdzi że już jak idziemy koło miejsca gdzie on pracuje to mi się same oczy śmieją a jak go widze to wyglądam jak bym wygrała milion w totka

Gość gość
ale on ode mnie nie słuszał kocham cie.

Gość gość
Mała podpowiedź: Jak mnie kobieta zaczyna nazywać 'mały', 'kochanie', 'kocuruku' to mnie ch*j strzela, nie jesteśmy w przedszkolu, a każdy ma swoje imię. Oczywiście można powydziwiać i słodzić takimi nazwami, ale to od czasu do czasu, i najlepiej w żartach, jak ktoś tak robi notorycznie to to się robi obrzydliwe aż do wyrzygania...

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Mała podpowiedź: Jak mnie kobieta zaczyna nazywać 'mały', 'kochanie', 'kocuruku' to mnie ch*j strzela, nie jesteśmy w przedszkolu, a każdy ma swoje imię. Oczywiście można powydziwiać i słodzić takimi nazwami, ale to od czasu do czasu, i najlepiej w żartach, jak ktoś tak robi notorycznie to to się robi obrzydliwe aż do wyrzygania... No ja tak robie w zartach, wybieram najbardziej glupia nazwe ;D

Gość gość
W żartach to spoko, ale jak te żarty trwają non-stop 24/7 przez cały tydzień, miesiąc i nie wiadomo ile jeszcze, to mam ochotę się zabić :)

Gość gość
Oczywiscie, ja tylko jak chce wkurzyc to mowie "Ptysiu" albo "Laleczko", na co dzien nie wyobrazam sobie zebym tak piescila sie do mezczyzny.

Gość gość
A jak czegoś chcesz od faceta to się wtedy pieścisz ? Że np zaczynasz 'kochanie' a on odpowiada 'czego chcesz?' ? :)

Gość gość
Nie ;) wtedy nie:) Tylko jak mam zamiar mu dokuczyc;)

Gość gość
A ja lubię misiowac facetowi i żaden nie narzekał ;) Też lubię byc slodko nazywana. Znam wielu facetów którzy to lubią i wiele par które się tak nazywają. nie widzę w tym niczego zlego. To że ty nie lubisz jak kobieta mówi do ciebie kochanie czy misiu, nie znaczy że inni faceci nie lubią

Gość gość
Ty nie lubisz i masz prawo, inni lubią, mają prawo. Nic na to nie poradzisz ;)

Gość gość
chyba trosze zeszliśmy z tematu :)

Gość gość
Oj nie pisz tak misiaczku kochany bo my cały czas piszemy w temaciku :)

Gość gość
no dobra rybciu słodka może mi się zdawało żeśmy zeszli z temaciku :)

Gość gość
to co mam do diaska z tym facetem zrobić?

Gość gość
zadzwoniłaś-nie odebrał wysłałaś wiadomość-nie odpisał nadal nie odzywa się Czego nie zrozumiałaś? Jeśli nie odzywa się to znaczy,ze nie chce.Jeśli będzie chciał porozmawiać,to zrobi to.

Gość gość
zrób z niego kurczaka w pięciu smakach :)

Gość gość
Dokładnie, zrób kurczaka :P a na poważnie, daj se siana, jak będzie chciał, to sam się odezwie. Nie pisz ani nie dzwoń. Jak zobaczy ż przestałaś się odzywać, to się pewnie przebudzi.