Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zabkowanie u cztero i pol miesieczniaka

Polecane posty

Gość gość

witam,czy ktorejs z mam dzieciatko tak szybko zaczelo zabkowac?moj syn ma 4,5 miesiaca.zaczal sie kilka dni temu w nocy przebudzac i poplakiwac ale nie bylo to uciazliwe.a dzis?dzisiaj wpadal w takie jakby ataki.robil sie sztywny i sie wyginal i krzyk w nieboglosy.jak dotknelam mu ust to tez.tyle ze nie widze czerwonych dziasel,nie ma temperatury...uszy to tez nie sa bo naciskalam na "motylki" i nie plakal..brzuch tez nie-pil tylko mleko i ma brzuch miekki.. w miedzyczasie bawil sie w najlepsze,byly co jakis czas takie ataki placzu....

Gość gość
To nie jest wczesnie,to normalny czas. Zabki moga sie pojawic lada dzien a rowniez i za2 miesiace. Zeby roznie ida,czasem raz dwa a czasem sie to ciagnie.

Gość gość
moja corka miala dokladnie 4,5 miesiaca, kiedy przebil sie 1. zab. kolejny dwa dni pozniej. i ja i maz mielismy zeby miedzy 4. a 5. miesiacem.

Gość gość
u mojego synka też wyszły jednocześnie dwie dolne jedynki jak miał 4 miesiące i tydzień. Kilka dni przed tym był trochę niespokojny i zagryzał wargi jakby żuł gumę:). Robi tak do tej pory jak ma wyjść nowy ząbek. Obecnie ma 6,5 miesiąca i 6 zębów. Niech już wyjdą wszystkie i będzie święty spokój:)

Gość gość
moja ma rok i 10 zebow, tez wczesnie zaczela.

Gość gość
Rownie dobrze to moze byc bol brzuszka a nie koniecznie zeby.