Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Schneekonigin

Moje włosy nienawidzę was

Polecane posty

Bo się ,,sklejają". Nie mogę chodzić w rozpuszczonych włosach, bo za niedługo będą posklejane w strąki i wyglądają jak tłuste. Mam już tego dość i nie wiem co z tym zrobić. Teraz nawet nie używam odżywki i myję włosy tylko najzwyklejszym szamponem. Nie wiem co z tymi włosami zrobić, może znacie jakieś produkty.

Gość DasBoy
Wieso nienawidzisz Uns za Deine włosy?

Gość gość
moze je zbyt obciazasz?

Gość DasBoy
W sensie, że Sie przyczepia sobie do jej haare ciężarki?

Tylko nie wiem czym. Jak już pisałam, zrezygnowałam nawet z odżywki, żeby nie obciążać włosów. Nie używam nic oprócz najzwyklejszego szamponu bez silikonów.

Gość DasBoy
Ale ich się nie wysliać, ich sobie eiern machen :) P.S. przecinek i tak by nic nie dał, lepiej wstawić myślnik ;)

Gość gość
ogól się na łyso

Gość gość
Poczytaj u niezawodnej Anwen: www.anwen.pl/2012/11/6-sposobow-na-straczkujace-sie-wosy.html

A ty, bardzo mądry gościu; może sam ogolisz się na łyso? To nie jest śmieszne i jeżeli tak Ci się wydawało, to tylko zazdroszczę wątpliwego poczucia humoru. Jeżeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia- nie wysilaj się i zamilcz.

Gość gość
Popróbuj. U mnie pomogła ostatnia rzecz: dodanie do pielęgnacji solidnej dawki protein, czy to jako maska żelatynowa, czy w maskach kupnych (Artiste, Scandic LaStrada, Biochemia Urody mleczko z keratyną).

Gość gość
aha, no bo wersja druga jest taka że powiedz klientom żeby kończyli gdzie indziej i też będzie po problemie :)

Gość gość
Przepraszam za zbędne 'zabawne' komentarze, wpadłem nie w swoją kategorię, już znikam i usuwam :)