Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Giloska

Naćpał się

Polecane posty

Gość Giloska

słuchajcie nie mogę sobie poradzić z pewnym problemem otóż wczoraj mój facet się naćpał wiem,że on raz dwa na 2-3 miechy bierze (jak chce to niech se bierze nie mój problem, ale mniejsza ) kiedy się naćpał poszedł do łazienki byl tam okropnie dlugo więc po cichu dostałam się pod drzwi łazienki i zaczęłam go oglądać przez dziurkę od klucza . Był odwrócony tyłem do mnie ale widziałam.ze siętrzęsie , aż nagle się odwrócił i.. okazało się ,że trzepał sobie.. a ten jego wyrwaz twarzy, skupienie i ta szybkość .. nie mogętego widoku zapomnieć.. odrażające..

Gość gość
jakby cpal codziennie, to bys sie az tak nie przejmowala;D

Gość Giloska
nie wiem co w tym śmiesznego :/ ciekawe jak wy byście zareagowały na taki widok .. przecież to nie jest codzienność.

Gość Franceska25
moj tez tak robil...cos okropnego nigdy tego nie zapomne

Gość Franceska25
zrobił to sam ze sobą, zdradził mnie tak jakby

Gość Giloska
bez pzresady to nie jest zdrada dla mnie to jest choooooore ! ja mam teraz wypaczony umysł ;/ on stal się dla mnie obrzydliwy . Jesteśmy razem 5 lat ! i maskara nie mogę tego widoku zapomnieć

Gość Franceska25
Nigdy nie walił sobie przy Tobie? nie wiem czym jestes taka zszokowana, chyba dziewica jakaś, a sama mu trzepałaś ręką? jaką miał wtedy minę? Ja bym chciała podglądać chłopaka na czymś takim niestety nie mam dziury na klucz w łazience :(

Gość gość
nie masz większych problemów, laska? to sie ciesz.... idiotko, dla Ciebie toże ćpa , NIE JEST PROBLEMEM, ale to, że sobie SAM sprawi przyjemnosc... no idiotka totalna

Gość kobietabbhhhh
facet ĆPA regularnie, ale to niewazne, :D:D:D, ważne,że go nakryła i podglądała na masturbacji... no kobiety to debilki

Gość Giloska
dobra , ale on był k****a nacpany :/ ja nie, nie waliłam mu nie było nam to potrzebne . Rozumiem,ze facecie sobie robią dobrze , ale ten się naćpał poszedł do WC i sobie walił .. ten jego wyraz twarzy, szczęka chodząca i ten penis , kotry tak napawdę nie mógł mu stanąć.. a jak weszłam do wc to wiecie co robił ? mył zęby i pluł na ciuchy w umywalce , kotre przed chwila wyprał :/ sorki,ze tak bez ładu i składu ... ja się pytam co on robi, a on,ze prał ciuchy , a ja mu mówię pierzesz ciuchy i plujesz na nie pastą.. a on , a bo zaraz bede prał..

Gość Giloska
dlaczego mnie obrażasz ? k****a wyżaliłam się i od razu jestem idiotką ? jak sobie lubi ćpać to niech sobie ćpa poza tym on ćpa tylko raz na 2-3 miechy , a tak to jest inż budwnictwa ma własna fimrę więc debilem to on nie jest .. nie każdy kto bierze jest dnem ... teraz kazdy bierze

Gość Franceska25
Jak sie ćpa to sie robi różne rzeczy więc nie ryzykuj i nie wkładaj oka do dziurki od klucza bo on tam może wsadzić ptaka i wydłubac ci oko :(

Gość gość
A może Twój chłopak "naćpał"się wiagry??:classic_cool:

Gość Giloska
Normalnie jak tam wpadłam do łazienki to zdębiałam. Pytam go co robisz a mi odpowiada-Witam!Jestem Janusz a to jest Mój Ruch!

Gość gość
Eeee chociaż to nie mogła być wiagra no bo mu niby nie stawał...albo mu potrzeba więcej.:classic_cool:

Gość gość
Twój opis dość dobrze obrazuje jakiego pomieszania i zamętu można dostać na haju....Musisz z nim o tym pogadać ale na trzeźwo. Inna sprawa że w obecnych czasach pewne osoby na świeczniku w trosce o wolność i umiłowanie prawa do szczęścia jakiego obraz mają totalnie skrzywiony,gorąco pragną uraczyć nas zalegalizowaniem specyfików za jakich sprawa mózgi zaczynają mniej lub bardziej kapuśnieć.Wtedy liczba trzepiących do umywalki i plujących pastą podczas "prania"może wzrosnąć.

Gość gość
Przyćpajcie razem, może coś jeszcze bardziej wyrafinowanego wymyślicie, co dwie głowy, to nie jedna.