Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża w wieku 45 lat

Polecane posty

Gość gość
yo, tylko ona nie wpyerdala parówek z biedry i nie wciera w ryjło kremu marki pierre rene z targowiska za 7 PLN. To i jest młodsza, bo bardziej zadbana, przebadana pewnie w każdą stronę...wiek metrykalny, a biologiczny to dwie różne sprawy. Styl życia ma tu ogromne, właściwie podstawowe znaczenie. Większość tzw. zwykłych kobiet w jej wieku zaczyna już powoli menopauzę i są zajechane na maksa wcześniejszymi porodami i wychowaniem dziecioków no i ciężką pracą na stu czterdziestu etetach.

Gość gość
etatach miało być

Gość gość
Racja w polowie,ryzyko podobne jak u kazdej kobiety.

Gość gość
No dobra, to myślicie że w Polsce nie ma zadbanych kobiet po 45 roku życia? Albo uważacie, że wiek biologiczny to tylko ładna buzia? Przecież jeśli 45-latka naturalnie zachodzi w ciąże, to jest w stanie urodzić i wychować dziecko, i już. Oczywiście lepiej, żeby była zadbana i wysportowana i w dobrym zdrowiu, ale to samo tyczy się 25-latki. Tymczasem ja widzę MASĘ dziewczyn koło 25 lat, które są zaniedbane i wyglądają gorzej niż ta 45-latka. To się nie dziwię, że takie plują jadem i uważają, że jak ktoś ma 45 lat to tylko na babcie się już nadaje - bo one pewnie za kolejnych 10 będą wyglądać jak własne matki, a za następnych 10 babciami zostaną - nawet jeśli bez wnuków to schorowane i ledwo łażące. Co, nie mam racji?

Gość gość
jestem w jej wieku, przechodze menopauze, chociaz dbam o siebie, niestety biologii sie nie oszuka. Jak ona naturalnie zaszla to jest jakims ewenementem, bo po 43 roku zycia bardzo zadko sie zdarza naturalna ciaza.

Gość gość
Moja mama ma 56 lat i nadal miesiączkuje. Pierwsze dziecko urodziła w wieku 22 lat, ostatnie dziecko urodziła w wieku 42 lat - zaszła naturalnie. Kwestia genów.

Gość gość
Siostra mojej babci urodziła 4 dzieci 1 w wieku 20 lat 2 w wieku 22 3 43 l 4 45l Pierwsze dziecko niepełnosprawne reszta zdrowa . Moja babcia już nie żyje a ciocia ma 79 lat i jeszcze wnuka bawi .

Gość gość
Też uważam, że jak natura pozwala kobiecie zajść, to da i odchować dziecko. Niestety, ale to bardziej rodzice "z in vitro" powinni martwic się, jak długo stan zdrowia pozwoli im cieszyć się rodzicielstwem. Zaraz ktoś powie, że każdy może zginąć w wypadku samochodym, i nie doczekać wnuków, ale to inny przypadek.

Gość gość
wlasnie, jak ktos wyzej napisal, kwestia genow a nie dbania o siebie , jak czesto sie slyszy /szczegolnie od tych ktorym daleko do menopauzy/

Gość gość
Ona ma 47 lat a nie 45.

Gość gość
ja zaszłam w ciążę w wieku 45 lat..naturalnie, dziecko zdrowe, bystre i inteligentne

Gość gość
nie wierzę,że żaden troll się nie zjawił,,,,i nie naubliżał matką w dojrzałym wieku

Gość gość
Halle jest czarna. czarni lepiej się starzeją

Gość gość
Każdy ma inne podejście do życia. Ja w wieku 45 lat chciałabym się już cieszyć wolnością i czekać na wnuki. A dla gwiazdy to jest obojętne przecież ile ona poświęca czasu dla dziecka

Gość gość
Zobaczymy jak będziesz miała 45 lat..tyle o sobie wiemy , na ile nas sprawdzono

Gość gość
matko 45 lat i juz wnuku :( nie chciałbym tak

Gość gość
dla mnie większą porażka byłaby zostanie babcią w wieku 45 lat niz mamą.... zdecydowanie wolałabym to drugie.... choć nie planuję.

Gość 39 lat
Mam 39 lat, dwoje dzieci i napewno nigdy nie brałam i nie będę brała antykoncepcji, jeśli natura będzie chciała abym urodziła to bardzo będę się cieszyć, mam już co prawda dwójkę chłopaków ale może córcia by się przydała.

Gość gość
znam faceta którego matka urodziła go w wieku 50 lat jako ostatnie dziecko, dodam że jest Afrykańczykim, czarni pozniej się starzeja

Gość gość
Mam 45 lat i w tym roku urodzilam trzecie moje dziecko. Zaszłam w ciążę w sposób naturalny choć nieplanowany. Jest ok. Wszystko ma swoje plusy i minusy....wiec nie krytykujcie.