Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kupić wibrator mając 17 lat

Polecane posty

Gość gość

Od razu mówię, że to nie prowokacja. Chcę sobie kupić wibrator, ale mam 17 lat i do sex shopu raczej nie pójdę, zresztą prędzej spaliłabym się ze wstydu. Wpadałam dzisiaj na taki pomysł: mam konto allegro i całkiem sporo funduszy na koncie PayU. Gdybym kupiła wibrator i zapłaciła tym systemem PayU, to wystarczy, że poczekam aż paczka przyjdzie do domu lub na pocztę i nie muszę niczego załatwiać odnośnie przelewów bankowych itp.? Druga sprawa to to, czy ci ludzie z allegro nie weryfikują tego że osoba jeszcze przez kilka miesięcy niepełnoletnia kupuje sobie wibrator? I trzecia sprawa: czy któryś z moich domowników może odebrać taką paczkę nawet jeśli jest ona adresowana tylko do mnie?

Gość gość
możesz spokojnie kupić, nikt cię nie będzie weryfikować. co do domowników to zależy jaki jest u was stosunek do czyjejś korespondencji. mi w domu brat zawsze wszystko zaadresowanego do mnie otwiera... więc widzisz...

Gość gość
zamów se do paczkomatu

Gość gość
Mój brat jest aktualnie w innym mieście, bo właśnie zaczął studia. Rodzice raczej nie będą otwierać paczki, która jest do mnie adresowana. Bałam się tylko tego, że ci ludzie z allegro mogą chcieć w jakiś sposób weryfikować wiek kupującego... A to by było dla mnie mega krępujące.

Gość how we do
Na wibrator 18 nie trzeba mieć, żeby go kupić. Teoretycznie nie powinni odbierać za Ciebie paczki, ale w praktyce z rodziną wiesz sama jak jest.

Gość gość
a jak wygląda odbiór z paczkomatu?

Gość David009
dokładnie jak ktoś już napisał - mozna wybrac sposob dostawy. Przesyłka może być zostawiona na poczcie a wtedy TYLKO TY mozesz ja odebrac. Albo mozna ja dostarczyc do paczkomatu. Wtedy tez sama odbierasz

Gość gość
Bez przesady... Nie chcę murzyńskiego, 40 centymetrowego dilda:D chciałam tylko wiedzieć, czy na 100% nie będą chcieli sprawdzać wieku kupującego. Jeśli naprawdę tak, to super i dzięki za wszystkie odpowiedzi:D

Gość gość
Jeszcze jedno - po kupnie na "kup teraz" można wybrać, żeby paczka została dostarczona przez pocztę polską, a nie przez kuriera? Bo nie chcę żeby kurier wiedział co tam jest...

Gość gość
a jak wygląda odbiór z paczkomatu?

Gość gość
Spokojnie, sprzedawcy pakują to tak, że kurier ani listonosz nie będzie wiedział co to jest. :O

Gość gość
weź się ogarnij a nie wibratory kupujesz... nie umiesz zapanować nad sobą? nie potrafisz? tylko jak jakies zwierze się zaspokoić musisz? może już jesteś uzalezniona... walcz z tym, bo to nalog

Gość gość
Poszukaj na allegro wibratora gdzie sprzedawca ma opcje dostawy przez paczkomaty 24/7. Wygląda to tak ze jak juz Będziesz płacić wybierasz w opcji dostawy paczkomaty, wyskakuje Ci okienko z mapa, wybierasz paczkomat który jest najbliżej Ciebie i czekasz. Dostaniesz smsa i email ze paczka czeka na ciebie w Paczkomacie, dostajesz kod . idziesz wpisujesz kod, otwiera się skrytka w Paczkomacie i wyciągasz przesyłkę. Pakujesz do plecaka i idziesz do domu się zabawiać. Nikt nawet nie wie ze dostałaś jakąś przesyłkę.

Gość gość
nie kupuj. skoncz z nalogiem

Gość Westtt
Hahaha ale temat!!! Mistrzostwo!! A teraz pomyśl jak on sie załaczy w paczce podczas gdy Twoj ojciec bedzie obierać! :D

Gość gość
baterii nie dodają, trzeba dokupić :(

Gość Westtt
No to jeszcze jeden dobry kmentarz!! :D Pytaie niedyskretne, w jakim wieku w takim razie ty kupiłaś?

Gość Selena_G
Dobre zabawki dla par mają na stronie www.czaskochania.pl . Ja tutaj kupuję, a ostatnio powiem szczerze, że dość często robię takie zakupy :-) Są gry, są urządzenia, są lubrykanty wysokiej klasy, jest wszystko czego potrzeba, żeby zrobiło się miło ;))

Gość gość
rozmmiem ze chcesz aby cie wibrator rozdziewiczyl. Gratulacje!

Gość gość
Zawsze można zamówić np. tutaj http://skleperotyczny.eu/. Paczka przychodzi dyskretnie zapakowana, nikt się nie dowie co jest w środku :) Pełna dyskrecja :)

Gość gość
Bardzo szeroki asortyment, zwłaszcza jeśli chodzi o erotyczną elektronikę mają na stronie nocnezabawki.pl. Mogę polecić. Zamawiałem tu ostatnio bardzo fajny sprzęcik, idealny, malutki,ergonomiczny, ale swoje potrafi zdziałać ;))

Gość gość
Też nie jestem przekonana, że trzeba mieć 18 lat żeby sobie kupić wibrator, ale pomijając już sam wiek bardzo dużo kobiet wstydzi się kupować w zwyczajnych seks sklepach. Dla wstydliwych rozwiązaniem jest kupić przez internet bo po pierwsze taniej, a po drugie można nawet do paczkomatu zamówić i nikt nie musi o tym wiedzieć. Ja tak kupuje, a co do wibratorów to polecam ten sklep http://wibratory.sklep.pl/aff/m85kat

Gość jogobunia
Na początek lepiej kupić żelowy, jest elastyczny i na pewno nic Ci się nie stanie. Mam na myśli coś takiego: http://www.venus.net.pl/produkt_98672_R%C3%B3%C5%BCowy,-realistyczny-wibrator-Solid-Jelly-Soft-18cm.php

Gość julkaKam1
Powinnaś jednak mieć ukończone 18 lat ;) Fajny jest tutaj https://amazinggirl.pl/erotyka/sext205-niebie.html sama identycznego używam ;) W tym sklepie masz pewność że przesyłka będzie dyskretna- nikt na paczce nie klepnie pieczątki sklepu erotycznego ;)

Gość gość
Musisz miec duza chcice , popęd i ciagle Ci potrzeba stymulacji organow plciowych.

Gość gość
Jak kupilam zajefajny do pipki i dupki z glosowa regulacja wibracji czyli dziala na glos super sprawa mam taki rabbit mieszkam za granica Polski ale tez wysylaja za granice jak ktos chce kupic za darmo wystarczy do nich napisac o przesylke zapytac sa bardzo elastyczni i ceny super taki rabicik jak ja mam znajdziecie na http://amoo.pl Polecam Bardzo Pozdrawiam Buzka Kaska 26

Gość gość
Najlepiej jest kupić wibrator przez internet w sklepie http://sexshop112.pl/32-wibratory Mają bardzo duży wybór wibratorów w niskich cenach i zapewniają pełną dyskrecję.