Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasne że brnac

podczas dzisiejszego stosunku

Polecane posty

Gość jasne że brnac

z o***tu wydobyły mi sie dziwne brązowe krysztalki

Gość jasne że brnąć
:(

tak sie koncza wycieczki po swiecie... cukier trzcinowy wypada z tylka 😴 ... i po co bylo jezdzic na kube? .. teraz tylko klopot 😴

Gość gość
Kryształki ? To byłeś raczej na Antarktydzie ;-D

brazowe krysztalki na antarktydzie? .... czego sie te dzieci ucza w szkole :O .... wydala cukier trzcinowy 😴 ... nie moze jezdzic tak daleko .. proste 😴

Gość gość
tak, to jest przedostatnie stadium nowotworu jelita grubego jako konsekwencja ulubionego przez mężczyzn anala.Jeśli okaże się nowotworem niezłośliwym, to dalsze życie spędzisz ze stomią. Masz co chciałaś, tylko uważaj, bo podczas następnego anala g***o może się wylać z pękniętego worka na brzuchu fachowo zwanego stomią. No, cóż, chłop nawet smród g***a ze stomii zniesie byle się tylko spuścić do duupy, zatem łeb do góry, przecież żyje się raz a orgazm analny jest przecież kosmiczny i niepowtarzalny, niepowtarzalny ale przez debilki..

Gość gość
Brązowe jak g***o. Kryształki,bo g***o zamarzło :-)

na kubie gowno nie zamarza 😴 ... wiem, bo bylam i osobiscie sprawdzilam ... mi nie zamarzlo 😴 zjadl za duzo cukru trzcinowego i teraz wydala 😴 dobrze, ze nie sika rumem... bo moglby sobie uszkodzic... 😴

Gość gość
"masz,co chciałaś" jzb. :-D

Gość gość
Ale na Antarktydzie zamarza w locie :-)

Gość gość
jasne że brnac z o***tu wydobyły mi sie dziwne brązowe krysztalki XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX jasne...., to przecież chłop/c***a, a ja ubliżyłam kobiecie; przepraszam Cię moja droga.. Ma to na co zasłużył, za ból i cierpienia kobiet dających pazernym chłopom duuupy.👄

nie wiem czy zamarza.. 😴 .. moj psychiatra powiedzial, ze tam nie pojedziemy ... i nie pojechalismy 😴