Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna słodka czy z charakterem

Polecane posty

a twoja ala ma strasznie niewychowanego gbura za faceta, nic dziwnego, ze jest uległa, pewnie się boi...

Gość gość
zaden facet, ktory siedzi z dupa na babskim forum, nie jest wartosciowy, a tym bardziej meski :D wiec sorry ciapo, meska p**do, ale takie sa fakty :P a jesli twoja ala to ta, o ktorej mysle- jest wychudzona, ruda, kompletnie bez polotu i ma małe cycki :D a ty... no cóż. masz tylko wygląd, ani pomysłu na życie, ani kasy.

Gość gość
Wyjątkowo urocza, nie siedziałaby na kafe i nie p********a jaka to niby jest spoko, bo naprawdę kobieca dziewczyna wie, że nie musi nikomu udowadniać, a przede wszystkim umie normalnie dyskutować, bez wywższania się. Cała moja Ala :) A Ty s********j już, olewam Cię od teraz, bo mi się rzygać chce na myśl o takich babochłopach

Gość gość
aha- a glupia jest twoja matka, ze powila takiego nieudacznika, ktory przechwala sie na babskim forum, zeby podreperowac mizerne ego :D

no inteligencją też nie powalasz, skoro nawet nie widzisz jak ktoś jaja sobie z ciebie robi i prowokuje do kolejnych idiotycznych wywodów. Komu miałabym udowadniać cokolwiek, mój partner uważa, że słodka jestem i to tylko jego opinia, nikt się z nią zgadzać nie musi. Poza tym -"a twoja matka/stara..." to wyszło już z mody ;)

Gość gość
moorland, jestem dziewczyna i to o matce bylo do tego bezjajecznego idioty :P :D

a to sorry, po prostu już raz nie mógł się zdecydować czy mam mówić do mnie per "zj***e" czy "idiotko" :D za dużo tych gości.

Gość gośćiówónia
to teraz bede miala nick :D a gdzie nasz mentalny kastrat zniknal? samozwanczy prawdziwy mezczyzna? :D

biorąc pod uwagę to ile razy wspominał o "olewaniu ciepłym moczem" pewnie doskwiera mu pęcherz...daj mu chwilę.

Gość gość
Moorland ale masz fana:D musialas kiedys niezle gogusiowi dokopac teraz probuje udowodnic, ze 'Zlo wraca ze zdwojana sila' :D:D

Gość gośćiówónia
a moze to juz ten wiek... prostata i te sprawy :D jego biedny maluszek nie moze wydolic :D ech, te kafeteryjne c***o-osly

Gość znawca obrzydliwości kobiet
podświadomie zawsze wybiorę słodką bo faceci takie wolą

Gość gośćiówónia
... a potem slodka okaze sie zolza albo wymienisz sldka na zolze :D

Gość gość
słodkopierdząca w oczy a poza oczami zaradne k****iszcze :D

Gość gość
do lozka najlepsza jest intelektualistka :-D