Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pola polka

Witam

Polecane posty

Gość pola polka

Hej dziewczyny właśnie jestem po operacji torbiela endometrjalnego z prawego jajnika 10cmx9cm metoda laparoskopi chciałam sie podzielić z wami moimi doświadczeniami...Operacja była wykonywana w szpitalu medicower.Własnie jestem trzeci dzień po operacji czuje sie fatalnie nie mogę chodzić tak boli mnie lewa strona i właśnie zastanawiam sie dlaczego lewa skoro torbiel miałam usuwana z prawego jajnika mam dwie małe dziurki pachwinach po prawej i po lewej stronie i jedna w pępku która wogóle nie boli miałam jeszcze dotego założony dren po prawej stronie po operacj ,który wyjęli mi na drugi dzień oraz cewnik.W szpitalu medicawer bardzo krótko trzymają bo już na drugi dzień każą iść do domu , co dla mnie było bardzo dziwne bo jedn dzień po operacj człowiek nie nadaje sie do czegokolwiek .... Za tydzień trzeba przyjść na zdjęcie szwuw ...mimo ze mówią metoda laparoskopi jest bardzo malo inwazyjna ja czuje sie kiepsko cały czas mam wzdęcia wielki brzuch i jak już wcześniej wspominałam dokucza mi lewa strona podczas chodzenia odczuwam niesamowity ból jak leżę jest oki nic mnie nie boli prócz pleców od lezenia...w szpitalu mówił mi żeby cały czas chodzić ale ten bol lewej strony jest tak przeszywający tylko wstaje na troszkę żeby sie rozruszać i spowrotem sie kładę jestem ciekawa jak długo jeszcze ... Z kąpielą nie ma mowy bo mam wannę i niemowę tak wysok podnieść nogi tragediaaaa ...ma nadzieje ze z dnia nadzieje bedzie coraz to lepiej i skończy sie moja męczarnia nie myślałam ze to tak bedzie bolało zastanawia mnie ta lewa strona jak ktoś miał podobnie proszę piszcie dziewczyny mam nadzieje ze dobrze mnie zoperowali i nic nie bedzie mi sie babrac bo ta lewa strona mnie przerazaaaa... Niedługo napisze jak idzie mi z kolejnymi dniami

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować