Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 15 letnia kobieta

Co myślicie o 15 letniej kobiecie która chce być w ciąży

Polecane posty

Gość 15 letnia kobieta

z 30 letnim partnerem?

Gość gość
kobieta? buhahahah 15 lat to gimbaza

Gość gość
Jeszcze w życiu nie spotkałem 15 letniej kobiety, 15 letnią dziewczynę to tak, ale żeby kobietę. Jeszcze mi się nie zdażyło.

Gość tinnitus woman
"15 letnia kobieta" :D no sodoma

Gość gość
Dzidziuś chce dzidziusia.

Gość elsiee
a kto utrzyma twoje dziecko "15-letni kobieto" ? I ciebie tępa peeesdo tez.

Gość gość
Utrzyma ją ten sam co chcę ją dymać :/ będzie miał świeże ciałko przez dłuuugi czas.

Gość gość
że jest dzieckiem,tak jak wszystkie 15-latki.

Gość gość
tak wyzywacie, że dziecko a same leciałyście i lecicie na znacznie starszych facetów

Gość gość
weż sie dziewczyno do nauki a jak zajdziesz w ciąze facet cie zostawi bo z d****a nie bedzie chciał byc a o miłosci nie ma mowy sex sex sex tylko tego od ciebie chce

Gość gość
buhahahahaha!od ukończenia 20 roku życia,lubię tylko młodszych facetów';)

Gość 15 letnia kobieta
Jestem dojrzalsza niż rówieśnicy i bardzo dobrze się uczę, a on mnie świetnie rozumie, na pewno sobie poradzimy.

Gość elsiee
provo. Ale znam takie tepe tzipy. Myślą, że urządza się dając doopy i włażąc na kark starszemu gościowi.

Twoje zycie , ale skoro dobrze sie uczysz , to dlaczego chcesz to wszystko popsuc ? skoncz szkole i wtedy mysl o wlasnej rodzinie , masz 15 lat , nie jestes jeszcze gotowa na bycie matką . a on jesli cie kocha to zrozumie , i poczeka . jak ty chcesz pogodzic szkole i dziecko ? to naprawde utrapienie , juz nic nie bedzie tak latwe , przeciez nawet na zadna zabawe nie wyjdziesz bo bedziesz musiala zajac sie maleństwem , wedlug mnie wstrzymaj sie z tym . w ogole ile znasz tego faceta ?

Gość gość
15 lat to przede wszytkim dziecko, malolata a nie kobieta.

Gość ooyo
Ty chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego, co to znaczy wychowywać dziecko. Pomyśl: będziesz musiała codziennie kąpać takiego niemowlaka, przewijać (tak, kupki śmierdzą), wstawać w nocy (a gdzie czas na wyspanie się do szkoły?), później dziecko podrośnie, trudno je będzie upilnować, ty będziesz dalej w wieku dojrzewania i będziesz miała dosyć samej siebie, a co dopiero dziecka, które jest WIELKĄ odpowiedzialnością. Musisz mieć ciągle oczy dookoła głowy. I dalej, to dziecko będzie rosło, będzie miało wymagania, będziesz musiała z nim gadać, wychowywać je, uczyć wszystkiego; co, jeśli sama wielu rzeczy wiedzieć nie będziesz i nie będzie to Twoja wina, bo po prostu nie będziesz na tym etapie rozwojowym? a jeśli facet odejdzie? on ma 30; Ty 15; nie wygląda to dobrze z mojego punktu widzenia, w teorii może to być miłość, ale statystycznie większe prawdopodobieństwo jest, iż jemu zależy głównie na seksie. Jakby odszedł, to miałabyś jeszcze cięższe życie. pamiętam że dziecko to ogromna odpowiedzialność od początku jego życia aż do końca Twoich dni, zawsze będziesz się o nie martwiła, zawsze coś będzie na rzeczy. To nie jest zabawka. Inną rzeczą, że robi się krzywdę dziecku, robiąc je dla własnego widzimisie. Mało jest w ogóle powodów, dla których powinno się robić dzieci, czy to jest popęd biologiczny (to tylko biologia!), czy też spełnienie jakiś swoich ambicji, czy to że 'dzieci są takie słodkie'. Ja osobiście nienawidzę swoich rodziców za powód, dla którego mnie zrobili.

Gość gość
15 letnia kobieta :-D oj dziecko, dziecko.... Ten twój fach to pedofil. Jak go złapią to pójdzie siedzieć za seks z nieletnia.

Gość gość
przeciez sex z osoba w wieku 15 lat nie jest karalny..

Gość gość
15 lat to nie kobieta, a dziecko. 30 lat to nie facet, a pedofil.

Gość Czesio zombie
15lat pedałka :D

Mój facet jest 14 lat starszy , u ciebie roznica jest 15 lat wiec w sumie podobnie. Ale ty masz dopiero 15 lat, i twoja wypowiedz odnośnie dziecka juz nie świadczy o tobie, jeszcze nie dojrzalas do bycia matka. Skończ dzieczyno szkole.

Gość gość
Upośledzona patologia :D

Gość gość
15 lat różnicy to nie tak wiele. Kobiety przecież wiążą się ze starszymi od siebie partnerami więc i Ty możesz. Życzę dobrego seksu.