Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaostraa

Podchodzenie przez facetów zbyt blisko do dziewczyn podczas rozmowy

Polecane posty

Gość malaostraa

Co może oznaczać to że facet podchodzi zbyt blisko podczas rozmowy, ostatnio rozmawiałam z moim znajomym i w pewnym momencie strasznie blisko mnie się przysunął czułam jakby stał na demną dziwnie się ppczułam

Gość gość
Pewnie chce poczuć twój zapach i go to jara. Lub stosuje feromony i chce żebyś ty poczuła jego zapach i miała na niego chęć.

Gość malaostraa
Może chciał mnie zdominować a może po prostu mu się podobam A wy faceci też tak macie....

Gość Mszdzisiowa
Chyba miał na ciebie ochotę

Gość malaostraa
Faceci jak to z wami jest wypowiedzcie się

Może po prostu nie dosłyszał , może był hałas a może Twoje perfumy . Jego zapytaj .

Gość malaostraa
Przysunął sie całym ciałem do mnie czułam jego bliskość

Gość malaostraa
pulchny może ty pomożesz Więc tak szłam ulicą a nagle on mnie zaczepił jest moim znajomym pytał cześć co tam słychać i tak rozpoczęła sie rozmowaja uśmiechałam się praktycznie przez cały czas bo nie ukrywając podoba mi sięi w pewnej chwili zapytal czemu go nie odwiedzilam i w tedy sie przysunal na pare sekund i spojrzal mi w oczy a puzniej odsowajac sie powoli nasza rozmowa dobiegala konca i pozegnalm sie Dodam ze bylam zdenerwowana i patrzylam wiekszosc rozmowy w podloge bo bardzo mi sie podoba

To Cię wyczuł (to że Ci sie podoba)i chciał sprowokować do działania . Albo się opanowal albo spękał . Wedłóg mnie 80% że to właśnie tak było.

Gość gość
Dzięki pulchny za odpowiedź myślę że masz racje i mam nadzieje że nie zrobiłam z siebie idiotki w tamtej sytuacji z nim

Gość gość
Ja czasami podchodzę bardzo blisko dziewczyny, żeby sprawdzić, czy mam świeży oddech.