Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet obrósł w piórka jak je poobcinać

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak na początku związku był spokojnym facetem, nie wywyższał się. Imponowało mi to. Teraz jednak uważa się za nie wiadomo jakie cudo i to już mi mniej imponuje. Wkurza mnie, ciągle mi wmawia, że za nim poszłabym w ogień, że bez niego to bym umarła z rozpaczy takie rzeczy...zależało mi bardzo na nim, ale właśnie takie teksty ostatnio mnie bardziej od niego odpychają niż przyciągają. Jest w błędzie, jak go skierować na właściwe tory i uciąć taką gierkę? Dlaczego to robi?

Gość gość
Pokazac, ze ne jest tak jak mowi. Czyli troche go odpuscic, spotykac sie z kolezankami, nie miec dla niego czasu..itp..

Gość gość
To jest straszne uczucie bo byliśmy równi a teraz to może powinnam jeszcze dziękować ze jest ze mną? Wolne żarty. Aż mnie od niego odrzuca kiedy się tak dziwnie uśmiecha i głosi te swoje teorie.

Gość gość
Dokøadnie, musisz go olac troche...nie zawsze odbieraj tel, wychodz bez niego, niech widzi, ze bez niego swietnie dajesz sobie rade.

Gość gość
Ale ja nie siedze z nim w domu tylko ciągle mam swoje sprawy. On myśli że jak będzie mi tak mówił to będę tak myślała.

Gość gość
Jak zacznie pierniczyć te swoje farmazony, to weź patelnię i przez łeb.

Gość gość
:) faceci tacy są och i ach...normalnie tak się rozpędził, że chyba wcale nie będę się odzywać.

Gość gość
Przywaliłas patelnią w łeb?

Gość gość
takiego to tylko patelnią, niedługo powie ci że bez niego zdechła byś z głodu.

Gość gość
moj tez tak mial i jeszcze mowil innym niestworzone rzeczy o tym. opuscilam go po kilku latach zwiazku, bo mu sie w tylku poprzewracalo ;p teraz pisze i dzwoni, a ja mam nowy zwiazek, gdzie facet mi tak nie pierniczy :)