Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto z was przeszedł pieklo w anglii

Polecane posty

Gość gość

bo pewnie wiekszość z was.

Gość gość
otóż nie, mendo jedna, otóż nie!

Gość gość
w Polsce jest piekło

Gość gość
A ja szukam pracy w poniewierce lub upodleniu bo slyszalem ze w UK sa tylko takie posady. Pomoze ktos ?

Gość gość
od chooja ludzi ale nikt ci tego nie napisze najlepsze co jest w emigracji to tylko ,kasa

Gość gość
Polaczki chcą zrobić z UK drugą Polskę, a nad Wisłą planują drugi Bangladesz.

Gość gość
Mieszkam w Anglii 8 lat i jeszcze nigdy nie przeszlam piekla. Wrecz przeciwnie ;)

Gość gość
Wiele osób które znam przeszło ale na kafeterii nikt się do tego nie przyzna:P

Gość gość
większość bo mieszkanie jak szcvzury w 10osob najnizsza pensja tulaczka i poniewierka ale to i tak lepsze bo w pl nic

Gość gość
daj adres - przejdę się:)

Gość a ja się nie zgadzam
Większość przeszła, ale nie wszyscy, tak jak tu Pani wyżej, może i nie przeszła, najprawdopodobniej przerobiła inny scenariusz: przyjechała na gotowe :), ktoś (chłopak, rodzina, przyjaciel) pomógł i miała miękkie lądowanie :) Proste.

Gość gość
oj bosze dla wielu takich co wyjezdzaja to RAJ hahahha mieli gofno cale byli nikim a teraz ...urlopik w Turcji hahah mieszkanie w koncu co ma 3 pokoje ciuchy z waprzedazy ale kto sie przyzna ??? nieeee no nikt! bajka ! a ze z*********ja jak sklaven to chooj ! grunt ze mam powyzsze ! nie zwaracajcie ludzie na takich uwagi bo to zaden przyklad !

Gość gość
Wiekszosc to tu w Anglii przechodzi, a rodzinie i znajomych w Polsce opowiadaja bajki i brednie jakie zycie w Anglii jest cudowne, zarobki wielkie i w ogole! Gowno prawda!!!

Gość gość
jak ktos sobie umial zorganizowac wyjazd wzial wiecej pieniedzy na start mial lokum zarezerwowane, umial rozmawiac po ang mial dobrych znajomych czy rodzine co cos pomogli to nie przechodzil zadnego piekla a jak ktos wyjechal jak wariat bez pieniedzy z zerowa znajomoscia jezyka bez zarezerwowanego pokoju itp to nie ma sie co dziwic ze takie osoby mialy problemy

Gość gość
do tego trzeba dodać że dla anglików jesteś śmieciem zasobem ludzkim żywym gównem psem chamem ze wsi a oni nie lepsi s*******ny kapitaliści wyzyskiwacze gnoje którzy chcą zniszczyć dobrobyt naszej socjalistycznej ojczyzny j****e s*******ny kapitalistyczne to przez nich w polsce jest jak jest takie g***o bo niszczą naszą ojczyzne j****i brytyjczycy k***y.

Gość gość
@nielubieuk spokojnie dzieciaku, mama wie że tak bluzgasz w internecie ?

Gość gość
ja przechodzę piekło po powrocie z anglii, przez angię chłopak mam mnie w d upie :(