Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiotkaaaaaa

mega klamstwo i ciaza

Polecane posty

Gość idiotkaaaaaa

Nie oceniajcie mnie z góry. Proszę was o radę, bo wstyd mi jest pytać kogoś kogo znam w realu. Sytuacja wygląda następująco : Poznałam fajnego faceta lat 27, spotkaliśmy się parę razy, doszło między nami do pokazania swoich uczuć no i stało się. Nie żałuję, ale teraz mam wielki problem. Facet myśli, że mam 18 lat, a w rzeczywistości jestem wyrośniętą nastolatką na dodatek w ciąży. Jak mam mu to powiedzieć znaczy i jedno i drugie żeby mnie nie zostawił? Przecież mnie kocha, musi mnie kochać. Ja jego też. Co myślicie?

Gość idiotkaaaaaa
15-latką tak dla ścisłości...

Gość gość
ja bym chyba usunęła ciązę

Gość gość
Naważyłaś sobie piwa to teraz je wypij.

Gość gość
facet mysli ze masz 15 lat i zaszlas z nim w ciaze tak

Gość idiotkaaaaaa
Koleś myśli, że mam 18, a jestem trzy lata młodsza.

Gość gość
Idiotą to dla mnie jest dorosły (jak mniemam) facet, który zapłodnił małolatę, nie zastanawiając się, nie wiedząc kim ona w ogóle jest. Rozumiem, że "chodził" z Tobą nie wiedząc ile masz lat, bo go okłamałaś, ale żeby od razu robić dziecko?

Gość gość
nawet gdybys miala 18 lat to nie zmienilo by to faktu ze jestes z nim w ciazy musisz z nim porozmawiac

to jest ciekawe do łóżka iść z dużo starszym to się nie wstydziła i nie bała ale jak trzeba powiedzieć o ciąży to nie wie co zrobić ;]

Gość gość
czemu sie nie zabezpieczalas? chcialas zlapac na dziecko? rozumiem że masz "już" 27 lat, ale bez przesady!

Gość idiotkaaaaaa
Ale nie odpowiadacie na moje pytanie. Pytam: Jak mam mu o tym powiedzieć tak żeby mnie nie zostawił? Przecież nie wypalę: Cześć, jestem w ciąży. W sumie to się cieszę, ale wiesz, mam 15 lat, tak jakoś nigdy nie miałam okazji Cię o tym poinformować. Kupimy dom? Znaczy Ty kupisz, bo ja się uczę :) Pomocy !!! :(

Gość gość
normalnie mu powiedz, albo cie zostawi albo bedzie z toba, na dwoje babka wróżyla, nikt tu jasnowidzem nie jest; ale ja bym usunela, masz dopiero 15 lat i juz pieluchy?

Gość idiotkaaaaaa
I jeszcze pozostaje kwestia jak mam powiedzieć o tym mamie :( że z kim, kiedy i w ogóle.. załamka :(

Gość idiotkaaaaaa
"ja bym usunęła" - jak? gdzie? za ile? Nie mam pojęcia o takich rzeczach i nie znam nikogo kto mógłby mi w tym pomóc..

Gość idiotkaaaaaa
ale co 1/10?

Gość katamaran0000
A na jakiej podstawie tak twierdzisz? wszystko w tych czasach jest możliwe!

Gość Seraphine
Jak można być taką debilką żeby się nawet nie zabezpieczyć?

Gość gość
Przede wszystkim porozmawiaj z rodzicami, później z nim, a resztę ogarniecie razem ;p

Gość gość
Kolega slejp podejrzewa, że to jego :D:D

Gość idiotkaaaaaaaaa
a skąd wiesz, że się nie zabezpieczaliśmy? przecież nic o tym nie wspominałam. a dla Twojej świadomości prezerwatywa ma 98% skuteczności dlatego, że może pęknąć !

Gość Seraphine
Po Twoim wpisie wnioskuję, że raczej nie zadbaliście odpowiednio o zabezpieczenie, a dla Twojej wiadomości jak się używa prezerwatyw to dla większego bezpieczeństwa lepiej nie kończyć w środku, właśnie dlatego jak pękają. Jeżeli wam pękła to mogłaś chociaż pójść do ginekologa po tabletkę 72 h po. Szczególnie nastolatka powinna dołożyć wszelkich starań żeby nie doszło do ciąży.

Gość gość
facet może pójść siedzieć dzięki Tobie

Gość Seraphine
Facet nie pójdzie siedzieć, bo od 15 roku życia już można współżyć, ale wychodzi na to, że zanim pójdzie się do łóżka z młodą dziewczyną, powinno się dla pewności sprawdzić czy ma dowód osobisty.

Gość gość
Jeżeli nie zamierzasz odpowiadać na pytanie zadane w temacie to po ch*j wtrącasz swoje nic nie warte trzy grosze? Sytuacji nic nie zmieni, a Ty nie zabłyśniesz pisząc, że ona jest debilką. Każdy kiedyś może potrzebować pomocy i nie mieć z kim porozmawiać. Życzę Tobie, abyś Ty znajdując się w kłopotliwej dla Ciebie sytuacji usłyszała słowa, że jesteś debilką. Do autorki: Tak jak powyżej, musisz porozmawiać z rodzicami i z chłopakiem. Kolejność zależy od Ciebie. Ja bym chyba najpierw powiedziała facetowi, zobaczyła jego reakcję, a jakby była przychylna to zastanowilibyście się razem co teraz począć, jak powiedzieć rodzicom. A jakby była nie taką jakiej się spodziewałaś powinnaś powiedzieć rodzicom, wytłumaczyć wszystko, ze spokojem odpowiadać na pytania choć pewnie będą się irytować i zawstydzać, a następnie pewnie tatuś zajmie się przyszłym tatuśkiem jak się wypnie na jego księżniczkę ;)

Gość gość
najlepsza jest taka "przymusowa miłość" :D