Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upokorzona na maksa

Poprosiłam by wsadził w drugą dziurkę to nazwał mnie dziwką

Polecane posty

Gość gość
tomek, w tylek bym nie zrobi, bo nie uwazam tego za podniecajace jesli juz to bym obsikal tylek tez namietnie lize d**e, cipke, stopy a nie jestem w cale ulegly wylize, wsadze palcec, dwa, potem znow wepchne jezyk i wylize uwielbiam to :) cipki lubie niemyte, pachnace siusiami, to mnie mocno kreci oczywiscie nie lubie syfiar, nieogolonych brudasek i brzydul

Gość gość
uwielbiam swoja kobiete a nie gowno patafianie

Gość gość
w każdym temacie ten glabnazjalista sie udziela.

Gość Gónwo
Gónwo noe gowno analfabeto j****y, za nauke byś się wziął a nie jakieś kaszaloty po o***tach liżesz.

Gość upokorzona na maksa
już bo uwierzę, że tu same świętojańskie chłopy siedzą :P Każdy lubi seks analny ale mało który się do niego przyznaje . Zacofani jesteście i widzę, że na kulturalną rozmowę nie mam szans

Gość upokorzona na maksa
już bo uwierzę, że tu same świętojańskie chłopy siedzą :P Każdy lubi seks analny ale mało który się do niego przyznaje . Zacofani jesteście i widzę, że na kulturalną rozmowę nie mam szans

Gość gość
Uważam,że użycie tego otworku :) powinno być przez obu partnerów akceptowane.Oczywiście odpowiednia higiena itd. Jak kobieta lubi to trzeba ją w ten sposób zadowolić.

Gość gość
trzeba nie trzeba a na pewno wyzwać swoją kobiete od d****i było nie na miejscu

Gość gość
"albo historie ktore zniechecaja kobiety do takich zachowac bo opisywane historie nie sa przyjemne" - prawda nie musi być przyjemna, ważne że jest prawdziwa. może po prostu dużo jest kobiet, dla których anal był bolesnym przeżyciem, albo skończył się chorobami - i teraz chcą one ostrzec inne. to nie ma nic wspólnego z religią, a twoje insynuacje są wręcz śmieszne. ateista też się może zarazić bakteriami kałowymi, nabawić szczweliny o***tu albo odmiedniczkowego zapalenia nerek (często to już na zawsze uszkadza organizm). lepiej informować innych, bo to są trudne tematy i ludzie wolą nie obnosić się na codzień ze swoim cierpieniem, a anonimowo można sobie ulżyć

Gość gość
i co zerwał z tobą :D czy tylko sie nie odzywa ?

Gość gość
ile jesteście/byliście razem przed tym incydentem :D ?

Gość gość
Koleś jest chamski. Mógł zwyczajnie odmowić jeśli go to nie kręci, a nie wyzywać cię od najgorszych. Ja też nie mam zamiaru uprawiać analu, ale jakby facet mnie o to poprosił - zwyczajnie powiedziałabym "nie".Bez obrażania.

Gość gość
nie daj sie sprowokowac tym katolickim kołtunom. Człowiek jest WOLNY i mozesz robic to na co masz ochote, jesli ten koles nawzał Cie d****a , to nie marnuj czas na takiego ograniczonego człowieka.

Gość gość
Do analu trzeba dojrzeć. Albo jest to byle jak uprawiany sport pod wpływem p***osów. Obydwoje partnerzy powinni mieć dużo luzu w podejściu do tematu. Najlepiej jest trochę się przygotować, oswoić z zagadnieniem. Może po prostu zbytnio go zaskoczyłaś, może się obawiał „brudaskowych” skutków. Jedni robią to spontanicznie i nic im nie przeszkadza, dla innych drobne elementy uboczne dyskredytują te zabawy. Mnie kiedyś facet zdemoralizował na analne zabawy przez staranne, jak to nazwał, zabezpieczanie przed zagrożeniem analnym. Najpierw w trakcie g***townej szalonej jazdy na pieska zaatakował „niby przypadkiem” i bez przygotowania drugą dziurkę. Zapiszczałam z bólu, przewrotnie zwolnił tempo i zapowiedział, że trzeba będzie zadbać o moje bezpieczeństwo. Na drugi raz przy rokręcaniu tempa w pozycji na pieska wepchnął mi Wdo dupci koreczek analny – dla bezpieczeństwa przed k*****m. I tak zaczęły się te zabawy

Gość gość
Gowinarz nie partner w zwiazku. Ja chcialem sprobowac, namawialem zone. Powiedziala, ze dla niej to nie bedzie przyjemnnie i i jest ok. Bez obrazania, wyzywania od zboczencow. Wazne, zeby w lozku robic to na co godza sie partnerzy i co sprawia przyjemnosc. I o wszystkim mozna spokojnie i kulturalnie porozmawiac. Kompletnie nie rozumiem takiego gowniarskiego zachowania jakie pokazal Twoj chlopak.

Gość gość
Seks analny jest obrzydliwy :-0 :-0 :-0 :-0:-0:-0:-0:-0:-0:-0:-0:-0:-0:-0:-0

Gość gość
To kwestia indywidualna, nie pasuje Ci to sie tak nie kochaj, chodzilo mi o to, zeby potrafic o tym porozmawiac z kochankiem/kochanka w dojrzaly sposob.

Gość nimrod
upokorzona, a lubisz lizanie Ci rowka? bo wiele panien na to zle reaguje .....

Gość gość
ja lubie, ale nie pozwalam, ze wzgledow higienicznych. Co innego k***s w dupce (koniecznie w gumce), a co innego jezyk.

Gość gość 28 lat
mam romans z 44 latką Od czasu do czasu kochamy się analnie i pozwala mi skończyć w pupce... Uwielbiam potem patrzyć jak jej soczki wypływają ..... Ona też to lubi Robimy też inne rzeczy, na które nie pozwoliła sobie z mężem. No cóż taki już los kobiet w Polsce, nie zawsze z partnerem mogą zrobić to , na co mają ochotę bo boją się stracić szacunek u męża lub chłopaka i oto mamy na to przykład.....

Gość upokorzona na maksa
sorry , że dopiero teraz odpisuję ale byłam zajęta na maksa Byliśmy razem pół roku przed tym incydentem . Spotykamy się nadal ale nie widzę przyszłości z nim ponieważ zaczął mnie gorzej traktować tzn. pojawiła się zazdrość i rozgrzebywanie przeszłości...

Gość gość
czemu podpisujesz sie "OlaG" skoro jestes facetem? a jak koles chce w d**e to niech sobie w swoja cos powklada , laski nie maja punktu G ani prostaty ani nic innego takiego w d**ei,zeby mialo to szanse im dac przyjemnosc wiec po co mialoby w ogole chciec tak? chyba tylko z ciekawosci raz a potem juz nie, bo bez przyjemnosci tylko d****i sie nadstawiaja i tyle , normalne nie robia z siebie pojemnika bez czucia

A ja nie wierzę, że normalna kobieta może chcieć stosunku analnego. Pedał owszem, bo faceci coś tam mają w tych o***tach podobno, że ich to kręci. Ale kobiety nie i dlatego jestem pewna, że każdy tego typu temat to prowo.

Gość gość
Wieczne piekielne potepienie!!