Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bicyklowa

Mąż wraca na stadion

Polecane posty

Gość Bicyklowa

Myślałem, że to już przeszłość. Mój mąż mimo wykształcenia, dobrej pozycji i pochodzenia miał zawsze jedną wadę - był aktywnym kibolem:( Od 5 lat nie był na żadnym meczu ale jego klub zerwał jakieś przymierze z innymi chuliganami i wczoraj mi powiedział, że oni go potrzebują:( Wziął szalik i poszedł. Wrócił zachrypnięty darł pewno tą głupią gębę... Od wczoraj nie odzywam się do niego. Jak wybić mu to z głowy, on ma prawie 40kę...

Gość Bicyklowa
Kolejny stary dureń:( Kiedyś myślałam, że wy to robicie zaimponować komuś ale teraz? Popatrzcie na siebie w lustrze:(

Gość blondyna 333
Nic nie zrobisz , pozostaje tylko zaakceptować. Ja nauczyłam się żyć obok miłości mojego męża do dość niebezpiecznej jazdy na nartach i na szybkich motorach. I tobie nie pozostaje nic innego

Gość Bicyklowa
Ale obiecywał mi. A teraz jakaś głupia historia jakiś matołów i poleciał z misją. Oni nigdy nie dorosną:(

Gość blondyna 333
Nie, bo faceci to wieczni chłopcy. Obiecywanie nic nie daje, to jest pasja, miłość na całe życie. Oni żyją adrenaliną. Ja przeżyłam trzy poważne wypadki mojego męża i ja bym dala sobie spokój, a nie on.