Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko miec a nie miec

Polecane posty

Gość gość

Poradźcie, głównie chodzi mi o męski punkt widzenia. Mam 25 lat, narzeczony 28. Wczesniej rozmawialiśmy o dzieciach, których on nie chciał mieć twierdził, że jest za młody, nie gotowy itd. Wyjechałam na miesiąc na wakacje, wracam a on obrót o 180 stopni. Chce mieć dziecko. Jak można się tak nagle zmienić ? Jak to jest z Wami facetami

Gość gość
widac przemyslał

Gość gość
facet jak chce mieć dziecko to albo mu mamuśka wierci dziurę w brzuchu, albo jakis jego kolega czy przyjaciel ma zostać tatusiem i ten gorszy nie chce być...28 latek chcący być ojcem....to musi być czyjś wpływ :D

Gość gość
ja miałam chłopaka, miałam wtedy 16 lat, on 21. Na początku luźne rozmowy, że kiedyś, jak skończę szkołę, znajdę pracę, zamieszkamy razem i wtedy będziemy mieć dzidziusia. Mieszkaliśmy 50 km od siebie. On był bardzo zazdrosny. I wiesz co sobie ubzdurał? Że jak będziemy mieć dziecko, to ja go nie zdradzę i będę na zawsze z nim! Oj szybko zrezygnowałam ze związku, trwał rok, ale jak miałam się za każdym razem bać to podziękowałam :]

Gość gość
dobrze kombinował, moja babka już mówiła że żeby zatrzymać babę w domu, to trzeba jej zrobić dzieciora na lato albo kupić trampki na zimę.

Gość gość
nie wiem czy dobrze kombinował, bo ja bym odeszła z dzieckiem. Nie jestem osobą, która by się męczyła, szczególnie, że wiem, że moja mama też zrezygnowała ze związku z moim ojcem już będąc w ciąży, wychowywała mnie sama. I mam dobry przykład, który pokazuje, że nie warto się męczyć i można dać sobie świetnie radę (jeśli o wychowanie chodzi), bo finansową pomoc miałabym od rodziny. Facet jak coś sobie ubzdura to nie docierają sensowne argumenty. Tamtemu powtarzałam setki razy, że dzieckiem mnie nie zatrzyma. Zostałam mamą w wieku 22 lat, bo CHCIAŁAM, mój mąż został ojcem w wieku 23 lat, bo CHCIAŁ.